Ak Parti Fethiye'de İftar Verdi

MUĞLA - AK Parti Fethiye Teşkilatı tarafından vatandaşlara iftar verildi.

Salı Pazarı'nda düzenlenen iftar programına, AK Parti Muğla milletvekilleri Yüksel Özden, Ali Boğa ile İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekilleri Özden ve Boğa, iftardan önce vatandaşlara yemek dağıttı.

İftardan sonra konuşan Milletvekili Yüksel Özden, Ramazan ayında sahurdan iftara kadar yemeden içmeden durup, daha ince düşünceler içinde günü tamamlamaya çalıştıklarını söyledi.

Toplu iftarların önemine değinen Özden, "Toplumda artık gençler ve yaşlıların birlikte oldukları anların fazla değil. Bu toplu iftarla toplumu oruç tutanıyla tutmayanıyla bir araya getirmeye çalıştık. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Milletvekili Ali Boğa ise Ramazan ayı boyunca Muğla'nın farklı noktalarında düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir aya geldiklerini ifade etti.

Boğa, oruçlarını bir masaya misafir olarak birlik ve beraberlik içinde açtıklarını anlattı.

İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu düzenledikleri iftar ile perçinlediklerini belirterek, iftara Fethiye'nin 15 mahallesi, 72 köyü ve 12 beldesinden gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile