Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Gaziantep’in eğitim-öğretim alanında fark oluşturacığını söyledi.


AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı yaptığı yazılı açıklamada, “Bölgemiz ekonomisinin, kalkınması, geliştirilmesi amacıyla devlet eliyle sürdürülebilir büyük yatırımların yapılması için önem vermekteyiz. Bu amaçla Gaziantep’teki öğrencilerimizin daha iyi koşullarda ve sağlıklı ortamlarda eğitim ve öğretim görebilmesi için birçok proje gündeme gelmiş ve bu projelerin yatırım programına alınması sağlanmıştır. Bu kapsamda 11 adet projenin yapımı geçmiş yıllarda başlamış olup, 2015 yılında da çalışmaları devam edecektir. Ayrıca 2015 yılında ortaöğretim için yeni başlayacak 24 projeyi Gaziantep’e kazandırmış bulunmaktayız.

2015 Yılı Milli Eğitim Bakanlığının ortaöğretim alanındaki yatırımlarının Gaziantep ilimize hayırlı olmasını diler, Gaziantep Milletvekilleri olarak Gaziantep’imizin sadece eğitimde değil her alanda kalkınması ve gelişmesi için elbirliği ile projelerin takipçisi olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz“ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile