Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem'den Yalçın'a Teşekkür

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem'den Yalçın'a Teşekkür

Türkiye referandum sürecini geride bırakırken, halk oylaması öncesinde Bursa'da başarılı çalışmaların altına imza atan il teşkilatına AK Parti Genel Merkezi'nden teşekkür geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'a gönderdiği tebrik yazısında, "Türkiye'yi çağdaş uygarlıkların üzerine çıkarma sürecinde aldığınız görevden dolayı şahsınızda tüm teşkilat mensubu arkadaşlarınızı tebrik ediyorum" dedi.
Tebrik yazısında, Türkiye'nin artık daha özgür, müreffeh ve daha demokratik bir ülke olacağına işaret eden Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: "Güçlü ve büyük Türkiye için ortaya koyduğunuz yüreğinizden dolayı size teşekkür ederim."
Teşkilat olarak referandum sürecinde çok çalıştıklarını söyleyen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ise, çabalarının genel merkez tarafından takdir edilmesinin sevindirici olduğunu kaydetti.
Teşkilat olarak sistemli bir çalışma yaptıklarının altını çizen Yalçın, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte referandum sürecinde anayasa paketinin içeriğini vatandaşlarımıza en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştık. Yaptığımız salon toplantılarında şehrin kanaat önderleri ile bir araya gelerek anayasa paketinin neler getirdiğini açıkladık. Daha sonra ise sokağa inerek vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmeler yaptık. Ayrıca süreç içerisinde bilimsel yöntemleri de kullanarak halkın nabzını tuttuk. Sonuç olarak referandumda Bursa'dan yüzde 56 gibi yüksek oranda oy çıktı" dedi.
Yaptıkları çalışmaların semeresini referandumda gördüklerini kaydeden Yalçın, gayretlerinin genel merkez tarafından takdir edilmesinin ise ayrıca bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile