Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas‘ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, çeşitli temaslarda bulunmak için Sivas‘a geldi. Ekrem Erdem, "Başbakan Sivas‘ı bana zimmetledi. Bir Sivaslı olarak Sivas‘ın adını duyunca heyecanlanıyorum" dedi.

AK Parti Sivas İl Teşkilatı‘nın seçim çalışmalarını yerinde görmek için Sivas‘a gelen Ekrem Erdem, Sivas teşkilatı tarafından Sivas Nuri Demirağ Havaalanı‘nda karşılandı. Karşılama törenine; AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Sivas milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri katıldı. Karşılamanın ardından seçim otobüsüne binen Ekrem Erdem ve Sivas milletvekili adayları vatandaşları selamladı. AK Parti Sivas il binasında bir basın açıklaması yapan Erdem, Sivas‘a

yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi. Erdem, Sivas‘ın göç veren değil, göç alan bir şehir olması gerektiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın Sivas‘ı çok önemsediğini belirterek, "Başbakan‘ımızın en çok ziyaret ettiği iller arasında Sivas yer almaktadır. Başbakan ile ne zaman karşılaşsak bana Sivas‘ı sorar. Genel başkanımız Sivas‘ı bana zimmetledi" dedi.

Sivas‘ın en iyi noktada olduğunu belirten Erdem, "Sivas dışarıda da en iyi temsil edilecek noktaya geldi. Biz yaptığımız çalışmalarda Sivas‘ı nasıl iyi temsil ederiz, göç veren Sivas‘ı nasıl göç alan şehir durumuna getiririz diye çalışıyoruz. Eğer Sivas‘ta iş imkanlarını sağlarsak Sivaslı Sivas‘ı terk edip gitmez. Sivas şu anda tam kazanma noktasına gelmiştir. Ekonomik, sosyal alanlarda Sivas‘ta birçok değişiklik yapıldı" ifadelerini kullandı. Erdem, Sivas‘la ilgili projelerden bahsederek, "Sivas önemli

bir ilimizdir. Sivas‘a bölünmüş yollar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Suşehri ile Koyulhisar ilçeleri arasında tünel yapma projemiz var. Sivas‘ta önceden havaalanı yoktu, biz yaptık. Yeni bir beton fabrikasının temelini attık" diye konuştu. Erdem ayrıca Sivas‘ın hem dünya hem de Türkiye turizmi için çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

12 Haziran‘da yapılacak seçimlerde diğer partilerin iktidar olmak için uğraşmadıklarını söyleyen Erdem, "12 Haziran seçimlerinde diğer siyasi partiler iktidar olmak için uğraşmıyor. Onlar vatandaşların sivil anayasa hakkını elinden almak için uğraşıyor. Sivil anayasa gerçekten çok önemlidir. Biz bunun mücadelesini yaparken birileri elimizden almak için uğraşıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, konuşmaların ardından Sivas Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp‘ü makamında ziyaret etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile