Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Aydın’da

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Aydın’da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Nükhet Hotar, terör olaylarının dik duruşun, köşeye sıkışmışlığın bir göstergesi olduğunu söyledi.

10 yıl önce hayal bile edilemeyen bir çok uygulamanın bugün uygulamada olduğunu dikkat çeken Hotar, terör örgütünün masum asker demeden saldırdığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Nükhet Hotar, Aydın’a gelerek İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töreyi ziyaret edip basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akşam saatlerinde Aydın’a gelen Hotar, öncelikle İzmir’de okul müdürü iken Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Aydın’ın eğitim durumuyla ilgili bilgi alan Hotar, Pervin Töre ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Nükhet Hotar, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öğüş, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ve partililerin eşlik ettiği AK Partili Nükhet Hoter, AK Parti olarak kuruldukları günden bir yıl sonra iktidar olduklarını dikkat çekerek, seçimin ertesi günü yeniden halkın huzurunda olduklarını söyledi.

Sanki bir gün sonra seçim varmış gibi bir çalışma temposu yakaladıklarını ifade eden Hotar, “Gücümüz yettiği kadar, sağlığımız elverdiği müddetçe durmadan çalışmaya hizmet üretmeye devam edeceğiz. İşte bu felsefeye yaşam biçimimiz yaptığımız için girdiğimiz her seçimden oyumuzu artırarak çıktık” dedi.

‘10 YIL ÖNCE HAYAL BİLE EDİLEMEYENLER BUGÜN UYGULAMADA’

AK Parti olarak günün her anında halkın yanında olduklarını belirten Hotar, “10 yıl önce hayal bile edilemeyen bir çok uygulama bugün hayatımıza girdi. 10 yıl önce çocuklarımızın sıralarında ücretsiz kitapları, para vermeden ambulans ile hastaneye gitmeyi, özel hastanelerde bakılabilmeyi hayal bile edemezdik. Ama bugün bunlar hayatımızın sıradan uygulamaları, hatta yıllardır bunlar hayatımızdaymış gibi” şeklinde konuştu.

İzmir’de yaşanan elim terör olayını da değerlendiren Hotar, “Bu olaylar kararlı bir duruşun, köşeye sıkışmışlığın göstergesidir. Bulabildikleri her yerde, masum asker demeden herkese saldırıyorlar. Buda doğru giden bir şeylerin istenmediğini göstermektedir” dedi.

Nükhet Hotar basın toplantısının ardından Aydın merkezdeki bazı yoksul aileleri evlerinde ziyaret ederek Ramazan yardımında bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile