Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi Sakarya'da

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 12 Eylül'ün 2010 yılı itibariyle artık hayırlı bir dönemeç olduğunu belirterek, Anayasa uyum yasalarının da yılbaşına kadar ele alınacağını söyledi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 12 Eylül'ün 2010 yılı itibariyle artık hayırlı bir dönemeç olduğunu belirterek, Anayasa uyum yasalarının da yılbaşına kadar ele alınacağını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ve Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Tunatan'da düzenlenen toplantıda AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ve yerel yönetimlerden sorumlu ilçe teşkilat başkan yardımcıları ile biraraya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, belediyeciliğin bir şehri imar etmek olduğu kadar o şehrin insanını da mutlu edebilmek olduğunu belirterek,
bunun için de teşkilatın bir uyum içinde ilerlediğini söyledi.
Tanrıverdi ise, yerel hizmetleri önemsediklerini vurgulayarak, "Yerel yönetimleri önemsiyoruz. Çünkü yerel yönetimlerin temelinde insani ve demokratik değerler vardır. Bu prensiplerle çalışmak bizim yükümlülüğümüzdür. Demokrasinin kökleşmesi yerel yönetimlerle olur. Çünkü halk hizmeti birebir belediyelerden alır" dedi.
Sakarya'nın referandumda Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oran yakaladığını da ifade eden Tanrıverdi, "Bunun ortaya çıkmasının en önemli etkenlerinden biri de yerel yönetimlerin ortak çalışmasıdır ve teşkilat bütünlüğünün bir göstergesidir" diye konuştu.
12 Eylül'ün 2010 yılı itibariyle artık hayırlı bir dönemeç olduğunu söyleyen Tanrıverdi, "Türkiye evet demekle kendi kabuğunu kırmıştır. Daha 12 Eylül akşamı herkesin umudu arttı. Yurt dışındaki yatırımcılar sonuçtan mutluluk duydular. Borsa yükseldi. Türkiye'nin itibarı arttı. Anayasa uyum yasaları da yılbaşına kadar ele alınacak. Uyum yasası gerektirmeyen konularda, HSYK seçimlerinin yapılması gibi çalışmalar tamamlanmıştır. Türkiye artık yarını güvenli olan, güven veren bir yapıya kavuşmuştur" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile