AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz Açiklamasi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz Açiklamasi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yusuf Ziya Yilmaz, 31 Mart seçimlerinin geride kaldigini belirterek, “Seçim sonunda milletimizin sandikta söyledigi, Cumhurbaskanimizin da ifade ettigi gibi seçim sonuçlari bir takim uyarilari içeriyor. Bu uyarilari aldik, emir telaki ediyoruz. Telafi etmek için de gecemizi gündüzümüze katip çalisiyoruz” dedi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yusuf Ziya Yilmaz, partisinin il baskanliginda teskilatlarla bir araya geldi. Burada bir basin toplantisi düzenleyen Yilmaz, yerel seçimler ve bundan sonraki sürece iliskin degerlendirmelerde bulundu. 31 Mart seçimlerinin degerlendirmesini illeri ziyaret ederek yaptiklarini dile getiren Yilmaz, “Çorum’da 31 Mart seçimlerindeki hedefimize ulastigimizi, bu sonuçtan çok mutlu yada sevinç içinde oldugumuzu söyleyemiyorum. Ülke genelinde de yerel seçimlerde beklentilerimizi tamamen karsilayabildigimizi söylememem. 31 Mart seçimlerinde milletimiz sandikta bize verdigi mesajin ve yaptigi uyarinin telafisi içerisindeyiz. Seçim sürecinde parti içerisinde kirginliklarin yasandigina dikkat çeken Yilmaz, bunlarin unutularak geride birakilmasini, seçim sürecinde yasananlarin konusulmasinin bir faydasi olmadigini, bunlari konusmanin kirginliklarin atesine benzin dökmekten baska bir ise yaramayacagini iddia etti. Liderligini Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yaptigi AK Parti siyasetine dünya barisinin ihtiyaci oldugunu anlatan Yilmaz, “Hamas lideri Ismail Haniye’ye yönelik hain saldirinin yüregimizde olusturdugu travma tarif edilmeyecek kadar büyük. Travmanin artçi etkileri önümüzdeki süreçte ortaya çikiyor, çikacak. Önümüzdeki süreçte ülkemizi de hedefe alan, ülkemizin de bos durmamasi gereken bir takim hamleler yapmasi gereken, bos durmamamiz bir sürecin arifesindeyiz" dedi.

"Sorumlulugumuz çok büyük" ifadelerine yer veren Yilmaz, "Ülkemizin içinde bulundugu bu süreçte resmin büyük tarafina bakmamiz lazim. Küçük ayrintilarla, küçük kirilganliklara takilip büyük resmi görmekten kendimizi alikoymayalim. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. AK Parti siyasetine ülkemizin ihtiyaci var. Bizim ülkemize Ortadogu ve dünya barisinin ihtiyaci var. Liderligini Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yaptigi AK Parti siyasetine bu mefkureye dünya barisinin ihtiyaci var. Olay büyük, büyük olaylarin büyük kisilikleri büyük kimlikleriyiz bizler. Geçmiste yaptigimiz eksikleri, hatalari telafi edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile