Ak Parti Genel Merkezinden, İl Gençlik Kollarına Ziyaret

Ak Parti Genel Merkezinden, İl Gençlik Kollarına Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, İl Gençlik Kolları teşkilatını ziyaret etti.

  AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir Adıyaman ' a gelerek , İl Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Kolları teşkilatlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı . Toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu ve Başkan Yardımcıları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı .
Toplantı sonrası AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Engin Toklu , " Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızın 81 il bazında yaptığı teşkilat ziyaretleri ve istişare toplantıları Adıyaman ' da da gerçekleşti . Yapılan toplantı teşkilatımız ve ilimiz için son derece iyi ve verimli olmuştur . Bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız aynı zamanda Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkanımız Mustafa Demir ' e şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim " dedi .
Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir ise , " Bende böylesine güzel ve bir o kadar da buram buram tarih kokan adeta bir açık hava müze şeklinde olan Adıyaman ' da olmaktan son derece onur ve mutluluk duydum . Hedefimiz 81 ilde de teşkilatlarımızın çalışmalarını yerinde incelemek ve sorunları varsa çözüm üretmektir . Yapılan toplantılarımızın verimli olduğuna inanıyor , Adıyaman Gençlik Kolları teşkilatımıza çalışmalarında başarılar dilerim " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile