AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Lapseki Heyetiyle Görüştü

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ile bir araya geldi.

Toplantıda, kente yapılan yatırımlar, kongre süreci ve Lapseki'de devam eden çalışmalar görüşüldü.

Turan, toplantı sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Lapseki'nin son yıllarda gelişme seviyesinde ciddi artış gösteren ilçeler arasında yer aldığını söyledi.

Konumu ve yatırımlar çerçevesinde Lapseki'nin Çanakkale merkezine rakip durumda olduğunu ifade eden Turan, şunları söyledi:

"Çanakkalemizde startını verdiğimiz ilçe kongrelerimiz devam etmektedir. Geçtiğimiz aylarda Lapseki İlçemizinde kongresini gerçekleştirdik ve yeni yönetim belirlendi. Bu anlamda onlarla bir araya gelerek yeni süreç üzerine istişarelerde bulunmak istedik. 2019 bizim için önemli. Teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışmalı. İnanıyoruz teşkilatlarımız üzerine düşenin fazlasını yapacaktır. Lapseki ilçemize son yıllarda ciddi yatırımlar yapıldı, yapılmayada devam ediyor. İlçemizin alt yapı, üst yapı ve sahil düzenlemesi yapılıyor. Bu çerçevede baktığımız zaman Lapseki adeta Çanakkale merkeze rakip konumundadır."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile