Ak Parti Hastaları Ve Yaşlıları Unutmadı

Ak Parti Hastaları Ve Yaşlıları Unutmadı

AK Parti Gençlik Kolları Kırşehir İl Teşkilatı ve üniversite teşkilatı Kurban Bayramında hastanedeki hastalarla ve huzurevindeki yaşlılarla tek tek ilgilenerek onların bayramlarını kutladı.

Hastane ve Huzurevine ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Sami Doğancı yaptığı açıklamada, kimsesizlerin kimi olma niyetiyle hareket etme kararında olduklarını vurgulayarak, "Hakkın rızası ve halkın hayır duasını kazanmak arzuyla hastanedeki hastalarımızla huzurevindeki yaşlılarımıza ziyaretlerde bulunduk. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bayramda en çok hatırlanması gereken hastalar ve yaşlılarımızdır. Onları hatırlamak insaniyet borcumuzdur, medeniyet ödevimizdir. Kaybedilmemesi gereken değerlerimizden sıla-i rahim çok önemlidir. Bayramları bu ulvi ve kutsi atmosferde geçirmek bayramın özüne en yaraşır olanıdır" dedi.
Doğancı, İl Başkan Yardımcıları Fatih Çağrı Kuşçu, Ebuzer Azılı ve beraberindeki il ve üniversite yönetimine mensup gençler hastanedeki odaları tek tek gezerek ikramlarda bulundu. Huzurevindeki yaşlılarla da çay sohbetinde bir araya gelen gençler, yaşlılarla tek tek görüşerek onları dinledi ve yaşlıların ilettiği sorunların çözüme kavuşması için öneri ve isteklerin gerekli mercilere ileteceklerini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile