Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Hendek Belediyesi Rasim Paşa Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, İl Genel Meclis Üyeleri, Hendek Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı, yönetimi, köy ve mahalle muhtarları, partililer ile vatandaşlar katıldı.
Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir
Programda İlçe Başkanı Şenay Sakal, partililerin bayramını kutlayarak " Bizlere hizmet etme şansını tanıyan halkımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Bayramlar özellikle bizleri bir araya getiren birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Daha nice bayramlarda hep birlikte olmak dileğiyle, ailenizle birlikte hepinize mutlu bayramlar diliyorum " dedi.
İl Genel Meclis Üyeleri ve Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan da vatandaşların bayramını kutladılar.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, partililerin bayramını kutlayarak" Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Kurban Bayramında halkımız kurbanlarını toplu kesimhanelerde kestiler. Kesimhanelerin kurulması için kesimhane sahiplerini teşvik ettik. Hendek halkını ve hijyenik ortamda kurban kesimi yapan kesimhane sahiplerini duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlar geçiririz " dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım " Hepinizin bayramını kutluyorum. Allah hacılarımızın da hayırlısı ile ibadetlerini tamamlayıp dönmelerini nasip etsin. Hendek Teşkilatını Başkanını ve belediye başkanını kutluyorum, bu başarılarda hepinizin imzası var burada. Hendek'in gelişen ve değişen yüzünü her yerde anlatıyoruz. AK Partiye oy verenleri de kutluyorum. Halkımızdan aldığımız dualar hepimize yeter " dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile