AK Parti Heyeti KTO'da Is Alemiyle Bir Araya Geldi

AK Parti Heyeti KTO'da Is Alemiyle Bir Araya Geldi

AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi ve AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Ticaret Odasi’nin (KTO) Agustos Ayi Meclis Toplantisi’na konuk oldu.

Konya Ticaret Odasi’nin Agustos ayi Meclis toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantiya AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Latif Selvi ve Mustafa Hakan Özer konuk olarak katildi.

Meclis Baskani Ahmet Arici tarafindan açilan toplantida gündemdeki maddelerin görüsülmesinin ardindan istisare bölümüne geçildi. Konya Ticaret Odasi Baskani Selçuk Öztürk, AK Parti heyetine toplantiya katilimlari için tesekkür ederek özel sektörün sorunlarinin çözümü için birlik ve berberligin önemine vurgu yapti. Öztürk, “Ekonomide rasyonellesme anlayisiyla yürütülmekte olan finansal istikrar programini ekonomimizin gelecegi açisindan önemli görmekteyiz. Konya özel sektörü olarak ekonomi yönetimimizin yürüttügü programin basarisi için; yatirim, istihdam, üretim ve ihracatin devami açisindan üzerimize düsen görevleri yerine getirmeyi sürdürmekteyiz. Konya, üretimden ihracata, istihdamdan gayri safi yurt içi hasilaya kadar birçok ekonomik parametrede Türkiye’de önde yer alan bir sehirdir. Konyamizin, ülkemizin ekonomik kalkinmasina sagladigi katki sebebiyle, bu sehrin is âlemi temsilcileri olarak büyük bir mutluluk duymaktayiz. Dönem dönem küresel ekonomiden kaynakli, dönem dönem ise finansal sikilastirma uygulamalari ve yüksek enflasyon ortaminda zor bir süreçten geçen reel sektörümüzün sikintilarini iletmek, sorunlarina çözüm bulmak amaciyla tüm kurumalarimizla ortak hareket etmeye önem vermekteyiz. Istisare kültürü sehrimizin ekonomik gelisimine katki saglamakta ayni zamanda özel sektör temsilcilerimiz için önemli bir motivasyon kaynagi olmaktadir. Düzenledigimiz toplantimiza katilan milletvekillerimiz ve il baskanimiz ile üyelerimizin ve sektörlerimizin talep ve önerilerini birlikte degerlendirecegiz. Sorunlarin çözümü noktasinda ortak akilda çalismaya devam edecegiz” dedi.

Toplantida söz alan Konya Ticaret Odasi meclis üyeleri sektörleri ile ilgili sorun ve talepleri dile getirdi. AK Parti Konya Milletvekillerinin degerlendirmelerinin ardindan AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, 142 yillik geçmise sahip olan Konya Ticaret Odasi’nin kurulusunun ilk yillarindan itibaren sehrin ekonomisinin gelisimi adina ulasim ve sulama projelerinden, mesleki egitime kadar bir çok önemli konulari dile getirdigini ifade ederek, Konya sanayisi ve ticaretine katki saglayan is aleminin görüslerine önem verdikleri ve Konya’ya hizmet açisindan kurumlar olarak birlikte çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Angi, “Konya Ticaret Odasi meclis üyelerinin istihdam saglamasindan, üretime, yatirima, ihracata devam ederek sehrimiz ekonomisinin büyümesine katkida bulunmasindan gurur duyuyoruz. Tüm is alemi temsilcilerine tesekkür ediyorum. Milletvekillerimizle birlikte sehrimiz sektörlerinin sorunlarinin çözümü için her türlü gayreti göstermeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile