AK Parti Heyetinden CHP'ye Bayram Ziyareti

AK Parti Heyetinden CHP'ye Bayram Ziyareti

AK Parti heyeti, Ramazan Bayrami dolayisiyla Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ziyaret etti.

AK Parti heyeti, Ramazan Bayrami dolayisiyla, CHP Genel Merkezine ziyarette bulundu. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi baskanligindaki heyeti, CHP Kadin Kollari Genel Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Aylin Nazliaka baskanligindaki heyet karsiladi. Nazliaka, bayramlarin küslerin baristigi, uzaktakilerin birlestigi; dostlugun, birligin ve beraberlik duygusunun pekistigi günler oldugunu ifade ederek, bu bayramda basta Filistin olmak üzere bütün dünyada barisin, huzurun, refahin ve kardeslik duygusunun daha da yükselmesi temennisinde bulundu.

“Insanlarin bekledigi hizmeti iktidariyla ve muhalefetiyle sirt sirta, omuz omuza ancak basarabiliriz”

Devletlerin siyasetle yönetildigini ve ekonomiyle büyüdügünü dile getiren AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert ise hem ekonomiyi hem de siyaseti dogru yönetmek gerektigine deginerek, “Bugün geldigimiz noktada yerel yönetimlerde ciddi bir basariniz oldu, tebrik ediyoruz. Simdi daha iyi hizmetleri birbirimize yaklasarak, daha iyi çalismalarin formüllerini gelistirmek zorundayiz. Bu insanlar bizden hizmet bekliyorlar. Bu hizmeti; iktidariyla ve muhalefetiyle sirt sirta, omuz omuza ancak basarabiliriz” ifadelerini kullandi.

"Yereldeki iyi uygulamalari yayginlastirmaliyiz"

Türkiye ekonomisinin yüzde 85’inin CHP’li belediyeler tarafindan yürütülecek olmasinin kendileri için sorumluluk duygusunu daha da yükselttigini vurgulayan Nazliaka, “Bu teveccühe layik olmak için daha fazla çalismamiz gereken bir dönemdeyiz. Bu noktada yereldeki iyi uygulamalari yayginlastirmaliyiz. Birimizin bir eksigi varsa bu eksigi kapatmaliyiz” dedi.



"Israil’le ticaret konusunda alinan karar geç ama dogru bir karar"

Nazliaka, Ticaret Bakanligi tarafindan Gazze’ye saldirilarina hala devam eden Israil’e yönelik ihraç edilen 54 ürün hakkinda alinan ihraç kisitlama yasagina degindi. Israil’le 7 Ekim’den bu yana 2 milyar dolarin üzerinde ticaret hacmi oldugunu savunan Nazliaka, bu kararin geç alinmis ama dogru bir karar oldugunu ifade etti

"Filistin’le yapilan ticaret izinlerden dolayi Israil ile yapilmis ticaret gibi gözüküyor"

Nazliaka’nin sözleri üzerine Sert, Filistin’e gidebilmek için Israil vizesi gerektigini belirterek, "Yapilan bütün ticaretler de onlarin vize ve izinleriyle ancak mümkün oluyor. Dolayisiyla Filistin’le yapilan ticaret de Israil ile yapilmis ticaret gibi gözüküyor. Orayi bir ayirmamiz gerekiyor. Bizim burada zulmeden Israil’e taraf ve destek olmamiz mümkün degil” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile