AK Parti IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Istanbul'u Küresel Ticaretin Merkezi Yapacagiz'

AK Parti IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Istanbul'u Küresel Ticaretin Merkezi Yapacagiz'

AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediyesi Baskan Adayi Murat Kurum, "Ben esnafimizla ilgili projelerimizi çok yakinda detayli bir sekilde paylasacagim. Biz, Istanbul’u Küresel Ticaretin Merkezi yapacagiz. Her bir esnafimiz da bu büyük hedefin bir paydasi olacak. Bunun için de; esnafimizi vatandasimizla bulusturacak hem dijital hem de mekansal köprüler kuracagiz. Esnafimizin refahini artirmak için; dijital pazarlamayi destekleyecegiz. Vatandasimiza daha hizli ürün sunabilmeniz için e-ticaretteki varliginizi güçlendirecegiz" dedi.

AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan Adayi Murat Kurum, seçim çalismalari çerçevesinde bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Kurum, son olarak Istanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Birligi ile bir araya geldi. Burada esnaflara iliskin açiklamalarda bulunan Kurum, esnafin refahini artirmak için dijital pazarlamayi destekleyecegini dile getirdi. Kurum, ayrica esnafin e- ticaretteki varligini güçlendireceklerini de belirtti.



"Vatandasimiza daha hizli ürün sunabilmeniz için e-ticaretteki varliginizi güçlendirecegiz"

Vatandasa daha hizli ürün sunabilmek için e-ticaretteki varligi güçlendireceklerini belirten Kurum, "Samimi bir duygumu paylasmak isterim. Siz, gece gündüz Istanbul’un 964 mahallesini düsünen insanlarsiniz. Fatih’in emanetinin tasina, topragina, insanina emek veren insanlarsiniz. Hem ailenizin rizki, hem bu sehrin gelecegi için de çirpinan insanlarsiniz. Allah hepinizden razi olsun diyorum. Allah bizi, ekibimizi; sizlere mahcup etmesin diyorum. Istanbul’umuzda; dükkanlarinda alin teri döken tüm esnaflarimiza ayri ayri sevgilerimi, saygilarimi gönderiyorum. Esnafimiz ne kadar güçlüyse, ülkemiz o kadar güçlenir. Biz, 81 ilin tamaminda, Istanbul’un 39 ilçesinde, esnafimizin her aninda hep yaninda olduk. Simdi esnafimizi daha da güçlendirecegiz. Asla yalniz yürümeyeceksiniz.

Sizin için ne yapacagiz? Ben esnafimizla ilgili projelerimizi çok yakinda detayli bir sekilde paylasacagim. Biz, Istanbul’u Küresel Ticaretin Merkezi yapacagiz. Her bir esnafimiz da bu büyük hedefin bir paydasi olacak. Bunun için de; esnafimizi vatandasimizla bulusturacak hem dijital hem de mekansal köprüler kuracagiz. Size daha bereketli bir kazanç sunmak için, esnafimizin refahini artirmak için; dijital pazarlamayi destekleyecegiz. Vatandasimiza daha hizli ürün sunabilmeniz için e-ticaretteki varliginizi güçlendirecegiz. Bu konuda size; danismanlik, teknik ve finansal her türlü destegi saglayacagiz. Yine; esnafimiz bizden daha iyi çalisma mekanlari istiyor. Buradan müjdemizi veriyorum. Biz, belediye olarak esnafimiza yeni toplu is merkezleri kuracagiz. Geçmisle gelecegi bulusturan bir mimariyle yeni çarsilar kuracagiz. Sizlere saglikli, güvenli, konforlu çalisma alanlari yapacagiz. Halkin sesi olan esnafimiz, bizim mesai arkadasimiz olacak. Esnafimiz bizim gözümüz, kulagimiz olacak. Elimizi, esnafimizin omzundan asla çekmeyecegiz. Istanbul’u sizlerle yönetecegiz. 31 Mart aksami, Istanbul’un Büyüksehir Belediye baskani esnafimiz olacak" seklinde konustu.



"Afetlere dirençli, risksiz bir Istanbul’u müjdeliyoruz"

Seçim çalismalari çerçevesinde vaadlerini dile getiren Kurum, "Bakin altini çiziyorum. Ilçe ilçe degil, mahalle mahalle Istanbul’un sorunlarini çikardik. Çalismalarimiza hiç bosluk vermeden devam ediyoruz. Yakinda müjdelerimizi milletimizle paylasacagiz. Peki, biz nasil bir Istanbul vadediyoruz, nasil bir Istanbul müjdeliyoruz? Öncelikle; Istanbul’da kapsamli bir belediyecilik reformu vadediyoruz. Topyekun bir degisim vadediyoruz. Güçlü bir vizyon vadediyoruz. Afetlere dirençli, risksiz bir Istanbul’u müjdeliyoruz. Ugrastiran degil, ulastiran bir Istanbul’u müjdeliyoruz. Adaletli bir yönetim müjdeliyoruz. Sadece geçici sosyal destek veren degil, kalici destekler veren bir belediyecilik vadediyoruz. Istanbul’un zenginligini; kadinlarimiza, gençlerimize, engelli kardeslerimize, yaslilarimiza sunan; paylasan bir Istanbul’u müjdeliyoruz. Sokaklari güvenli ve huzurlu; yesili artan, mavisi korunan; kültür, sanat ve turizmi ile yasayan bir Istanbul’u müjdeliyoruz. Her rengiyle, tüm farkliliklariyla, tüm dinamikleriyle; birlikte güçlenen bir Istanbul vadediyoruz. Huzurlu, mutlu, özgüveni yüksek bir Istanbul vadediyoruz. Yenilikçi ve girisimci; mirasini gelecege tasiyan; ekonomide oyun kurucu bir Istanbul vadediyoruz. Artik eski Türkiye yok. Biz, ihtiyaç duydugumuz her teknolojiyi yapma, her eseri imar etme, her hizmeti getirme gücüne erismis bir ülkeyiz. Ekonomide oyun kurucu Istanbul, mutlaka basarilacak. Bunun için de; Istanbul’un her yerine yeni ticari üsler kuracagiz. Lojistik merkezleri kuracagiz. Yeni çarsilar kuracagiz. Liyakate önem verecegiz. Mevcut yönetim tarafindan haksizca ekmegi elinden alinmis IBB çalisanlarimizi ise geri alacagiz. Ama kimseyi haksiz yere isinden etmeyecegiz. Gençlerimizi, kadinlarimizi, ev hanimlarimizi isyeri sahibi yapacagiz. 39 ilçemize paylasimli ofisler açacak, genç girisimcilerimizi faydalandiracagiz. Genç istihdamini tüm ilçe belediyelerimizle, paydaslarimizla beraber zorunlu hale getirecegiz. Istanbul’un yeni yüzyilini gençlerimizle, kadinlarimizla insa edecegiz. Sunun altini çiziyorum. Sadece Kent Ekonomisini degil, hane ekonomisini de, ev ekonomisini de güçlendirecegiz. Hizmetin gitmedigi, eser üretilmeyen tek bir mahallemiz kalmayacak. Bu hedefleri, sizlerle birlikte basaracagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile