Ak Parti İl Başkanı Alper'in 10 Kasım Mesajı

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 72

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 72. ölüm yıl dönümünü nedeniyle yayınladığı mesajda ", Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olduğumuz için onurlu ve gururluyuz"dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72. ölüm yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk'ü 72. ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını kaydetti.
Başkan Alper mesajında "Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir" dedi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmakta kararlı olduklarını dile getiren Başkan Alper, "Türk milleti olarak, Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olduğumuz için onurlu ve gururluyuz. Geleceğe bu kadar önem veren bir liderin, yarım asırdan önce geleceği ne kadar başarılı bir şekilde tespit ettiğini şimdi daha iyi anlamaktayız. Bizlere düşen görev, Atatürk'ün çizdiği bu çağdaş yolda geleceğimizi belirlemek amacıyla var gücümüzle çalışmaktır. Her ne kadar birileri bu birlikteliği ortadan kaldırmaya gayret sarf etseler de büyük Türk milleti, birlik, beraberlik içerisinde onun açtığı aydınlık yolda sonsuza kadar yürüme azmi ve kararlılığı içinde olacaktır" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile