Ak Parti İl Başkanı Aras‘tan 1 Mayıs Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Aras‘tan 1 Mayıs Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Van İl Başkanı Abdullah Aras, Türkiye ve bütün dünyada çalışanların en anlamlı günü olarak kabul edilen "1 Mayıs İşçi Bayramı‘nı yayınladığı basın açıklaması ile kutladı.

Aras, her yıl olduğu gibi 1 Mayıs‘ın barış ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulundu. Aras, Türkiye ve dünyada en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı‘nın, toplumsal barışa, birlik ve beraberliğin geliştirilmesine vesile olmasını diledi. Aras, 1 Mayıs‘ın en önemli dayanışma günlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, "Emek ve dayanışmanın sembolü olan 1 Mayıs‘ta gerçekleştirilecek etkinliklerin, çalışanların sorunlarının çözümüne ve hakların geliştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. 1 Mayıs, kalkınma hedefimizde dayanışma unsurunun değerini vurgulaması açısından büyük önem taşımaktadır. 1 Mayıs‘ın gelecek nesiller tarafından da güzellikleriyle anılmasını temenni ediyoruz" dedi.

Aras, bu önemli günde işçi ve emekçileri sağduyulu olmaya davet ederek, her hangi bir kötü olayın yaşanmamasını temenni etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile