AK Parti İl Başkanı Çetinkaya, Muhtarlar Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Çetinkaya, Muhtarlar Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya'nın Muhtarlar Derneği'ni ziyaretinde, muhtarlardan destek geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Samsun mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Çetinkaya, muhtarlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Çıkacak yerel yönetimler yasası ile köylerde yaşayanlarında Büyükşehir Belediyesi'ne oy kullanacaklarını bir kez daha hatırlatan Başkan Çetinkaya, köylerin mahalle olacağını da belirterek, "KÖYDES projesi kapsamında Samsunda köylerimize götürdüğümüz hizmetler ile yolsuz ve susuz köyümü kalmadı. Şimdi her köyümüzde internet bile var. Yeni Yerel Yönetimler Yasası ile hizmetlerimizi ikiye hatta üçe katlayacağız. Samsunda köylerimize 3 trilyona yakın hizmet getirmişiz. Nedense muhalefet bundan rahatsız. Ama muhalefet ne kadar rahatsız olursa olsun. Görüyoruz ki, vatandaşlarımız ve muhtarlarımız bizlerden gayet memnun yapılan hizmetleri görüyorlar" diye konuştu.

Muhalefete yüklenen Çetinkaya, "AK Parti ne yaptı diyorlar. Aslında AK Parti ne yapmadı demeleri lazım" dedi.

Yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylarını vatandaşlarla birlikte belirleyeceklerini ve bunun için anket çalışması yapılacağına da dikkat çeken Çetinkaya, "Yerel seçimler için sizden destek alacağız. Anket çalışmalarımıza ağırlık vererek başkan adayı kim olsun, bunu size soracağız. Madem sizin oylarınızı alıyoruz. Başkan adaylarını belirleme hakkı da sizlerindir" ifadelerini kullandı.

Sohbet havasında geçen ziyarette siyasetin bir gönül ve fedakarlık işi olduğunu kaydeden Çetinkaya, "Buraya sizlerden İl Başkanlığı seçimleri için destek istemeye gelmedim. Buraya Yerel seçimlerde Partimizin en iyi sonuçları elde etmesi için destek almaya geldim" şeklinde konuştu.

Çetinkaya, artık köylerden de meclis üyesi çıkartmak istediklerini belirterek, "Köylümüzün sadece oyuna değil, yapacağı hizmetlere de talibiz. Söz vermiyoruz ama artık köylerimizden de meclis üyesi çıksın istiyoruz. Bunun içinde gerekli adımları atıyoruz. Köylerimizdeki sıkıntıları giderdik. Sadece küçük sorunlar kaldı. Onları da en kısa zaman içinde halledeceğiz" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Tütüncü ise, "Hükümetimize ve AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya'ya desteğimiz tamdır. Hükümetimiz yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz" diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya'nın Muhtarlar Derneği ziyaretine AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile