AK Parti Il Baskani Günay'dan Israilli Bakana Sert Tepki

AK Parti Il Baskani Günay'dan Israilli Bakana Sert Tepki

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in söylemleri üzerine Saddam Hüseyin hatirlatmasi yapan Israil Disisleri Bakanina Çorum’dan tepki geldi. AK Parti Çorum Il Baskani Murat Günay, Türkiye’nin Irak, Erdogan’in da Saddam olmadigini hatirlatarak “Ayaginizi denk alin. Agzinizdan çikani kulaklariniz duysun” dedi.

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in “Nasil Karabag’a, Libya’ya gittiysek oraya da gideriz” sözlerine Israil Disisleri Bakani Israil Disisleri Israel Katz sosyal medyadan karsilik vererek, “Erdogan, Saddam Hüseyin’in izinden gidiyor ve Israil’e saldiri tehdidinde bulunuyor. Orada ne oldugunu ve nasil bittigini hatirlamasina izin verin” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan’i açik bir sekilde tehdit eden Israilli bakana AK Parti Çorum Il Baskani Murat Günay sert tepki gösterdi. Türkiye’nin Irak Cumhurbaskani Erdogan’in da Saddam Hüseyin olmadigini kaydeden Günay, “Agzindan çikan sözleri kulagin duysun” seklinde konustu.



’Sonlari Hitler gibi olacak’

AK Parti Il Baskani Murat Günay, Gazze’de katliam yapan Israil’e karsi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in gösterdigi hakli tepkiyi desteklediklerini belirterek, “Israilli bakan haddini asan açiklamalar yapiyor. Agzindan çikani kulagi duymuyor. Dünyanin gözü önünde katliam yapiyorlar ve bir de piskin piskin bunu savunuyorlar. Bu da yetmezmis gibi Cumhurbaskanimizi tehdit ediyorlar. Ne Türkiye Irak, ne de Cumhurbaskanimiz Saddam Hüseyin’dir. Disisleri Bakanimiz Hakan Fidan’in dedigi gibi ‘Soykirimci Hitler’in sonu nasil olduysa, soykirimci Netanyahu’nun sonu da öyle olacak. Soykirimci Naziler nasil hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalisanlar da öyle hesap verecek. Insanlik, Filistinlilerin yaninda duracak. Türkiye’de her zaman Filistin halkinin ve tüm mazlumlarin yaninda olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile