Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Av. Muzaffer Aslan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Av. Muzaffer Aslan, toplumun temeli aileye, ailenin temelinin ise kadınların varlığına bağlı olduğunu belirterek, "Kadınların huzurlu, geleceğinden emin bireyler yetiştirmek ve üretime katılmak için olağan üstü gayret göstermektedirler" dedi.
Aslan "Gelişmiş toplumlara baktığımızda, kalkınmalarının ve gelişmiş bir devlet olmalarının temelinde aile kurumunu huzurlu bir şekilde idare etmesini bilen kadınlarımızı görmekteyiz. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu, geleceğinden emin bireyler yetiştirmek ve üretime katılmak için olağan üstü gayret göstermektedir. Günümüzde kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı bir toplum yapısına kavuşması ve gelişme göstermesi mümkün değildir" dedi.
İl Başkanı Aslan, bu anlayışla kadınlarımıza reva görülen yanlış anlayışı düzeltmek için yasal düzenlemelerin uygulamaya konulduğunu belirterek, "Kadınlarımızın önündeki hak ve özgürlükleri kısıtlayıcı uygulamalara son vermek hükümetimizin temel hedefidir. Altında cehalet yatan bu yanlış anlayıştan kadınlarımızı kurtarmak için hepimize önemli görevler düşmektedir. Bu duygularla, yarınların mimarı olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile