AK Parti Il Baskani'ndan, Baskan Yavas'a Agir Suçlama Açiklamasi

AK Parti Il Baskani'ndan, Baskan Yavas'a Agir Suçlama Açiklamasi

14 Mayis seçimleri öncesinde koltuk sevdasi yüzünden Ankara’yi “Allah’a emanet” edip izine ayrilan ve bu süre zarfi içerisinde Ankara Büyüksehir Belediyesi’nden tek bir kurus almayacagini ve Belediyenin de hiçbir kaynagini kullanmayacagini söyleyen Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in Millet Ittifaki’nin Ankara’da düzenledigi miting için belediye araçlarini kullandigi ortaya çikti.

“160 TL’ye miting alanina adam toplamaya çalisanlar vatandasin parasini kim bilir daha nerelere harciyor” diye konusan AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan Özcan, “Yavas seçimden önce izine ayrilip belediyeden tek bir kurus maas almayacagini, bu süre zarfi içerisinde belediyenin hiçbir imkânini kullanmayacagini beyan etti. Ama gazetelerden gördügümüz kadariyla Ankara’da düzenledikleri miting için parayla adam toplamaya çalistilar. Yetmedi Meteoroloji’den yapilan yagis uyarilarina ragmen hiçbir tedbir almadilar. Üstüne üstlük bir de vatandasa hizmet etmek için kullanilmasi gereken araçlar kendi sahsi isleri için kullanildi. Ankara Ankara olali böyle bir zulüm yasamadi” diye konustu.

Özcan, “Insanlar etkili olan yagislardan dolayi yasanan su baskinlari ile mücadele ederken onlar bunu görmezden geldiler. Bu kadar liyakatsizlik, bu kadar is bilmemezlik, bu kadar umursamazlik olmaz. 6 Milyonluk bir sehri yönetemeyenler ülke yönetmeye talip” seklinde konustu.

“Belediye araçlarini kendi sahsi isleri için kullandilar"

Mansur Yavas’a tepki gösteren AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, “4 yildir Ankara’ya tek bir çivi çakmadiniz. Yetmedi koltuk sevdasina takilip Ankara’yi Allah’a emanet biraktiniz. Mazgallar koktu temizlemediniz, metrolar bozuldu ilgilenmediniz, insanlarin hiçbir derdine çözüm üretmediniz. Utanmadilar bir de Ankarali yagmura teslim olurken vatandas için kullanilmasi gereken araçlari düzenledikleri miting için kullandilar. Kul hakkindan bahsettiler 6 milyon insanin hakkina girdiler. Seffaflik dediler, belediyenin araçlarinin üstünde yazan ‘Ankara Büyüksehir Belediyesi’ yazilarini söküp araçlari kendi sahsi isleri için kullandilar” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile