Ak Parti İl Başkanı Özden Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yeni bir yapılanma ve yeni bir kadroyla ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Özden, yaptığı açıklamada, il başkanlığı görevini kendisine bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tebliğ ettiğini belirtti.

Bugün itibariyle göreve başladığını belirten Özden, şunları kaydetti:
"Öncelikle şahsımı bu önemli göreve layık gören başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Genel Merkezinin değerli başkan yardımcılarına ve desteğini esirgemeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. AK Parti Kayseri İl Başkanı olarak, bizden önceki arkadaşlarımızdan devraldığımız bayrağı çok daha yukarılara taşımak için birlik, beraberlik ve özellikle de uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro ile elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
AK Parti Kayseri Teşkilatı olarak, bugün birinci önceliğimiz cumhurbaşkanı seçimleridir. Biz de ilk günden kollarımızı sıvayıp 'Ya Allah, Bismillah' diyerek Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak ilk turda cumhurbaşkanı seçilmesi için bütün gücümüzle çalışacağız. Sayın başbakanımızın, cumhurbaşkanı seçilmesi konusunda hiçbir şüphemiz yok, ancak bu yüce göreve en büyük katkıyı Kayseri'nin vermesi için yola çıkıyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile