Ak Parti İl Binası Önünde Şüpheli Paket Paniği

Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı önünde bulunan otobüs durağına bırakılan şüpheli bir poşet güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan poşetten kağıt çıktı.

Alınan bilgiye göre, AK Parti İl Başkanlığı önünde bulunan otobüs durağında unutulan bir poşeti fark eden güvenlik güçleri harekete geçti. Otobüs durağı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, parti binası önünden geçen İmrahor Caddesi'ni Sütlüce yönünde trafiğe kapattı. Eylem yapmak üzere AK Parti İl Başkanlığı önüne gelen TAYAD'lı aileler ise şüpheli poşet nedeniyle bir süre bekledi. İnceleme yapan polis ardından olay yerine bomba uzman ekibi istedi. Olay yerine gelen bomba uzmanı, özel
giysilerini giyerek şüpheli poşete fünye yerleştirdi. Poşeti fünye ile patlattıktan sonra yanına giderek inceleme yapan bomba uzmanı, polis ekiplerine dönerek poşetin boş olduğunu söyledi. Bunun üzerine rahat bir nefes alan polis, emniyet şeridini kaldırdı. Poşetin içinden kağıt çıktığı öğrenilirken, İmrahor Caddesi'nin Sütlüce yönünde trafiğe kapatılması nedeniyle araç kuyrukları oluştu. Yolun trafiğe açılmasıyla trafik normale döndü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile