AK Parti Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

AK Parti Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

AK Parti Adiyaman Il Baskanligi tarafindan il danisma meclisi toplantisi gerçeklestirildi.

Parti binasinda düzenlenen toplantiya AK Parti Güneydogu Bölge Koordinatörü Ejder Açikkapi, AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, Belediye Baskan Yardimcisi Serif Ayaz, Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, Kadin Kollari Baskani Saliha Diler, Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe ve partililer katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, “Büyük AK Parti ailesi olarak yürüyüsümüzü Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde devam ettiriyoruz. Adiyaman barisin ve huzurun sehridir. Bununla ne kadar gurur duysak azdir. Bugün burada bulunan mahalle baskanlarimizda bu davanin yükünü tasiyan kardeslerimizdir. Hem kadin kollarimizin, hem gençlik kollarimiz hem de ilçelerimizin mahalle baskanlari mahallelerini serefle temsil ediyorlar. Onlara da buradan saygilarimi sunuyorum. Iyi ki varlar. Il teskilati yeni bir çalisma metodu hayata geçirdik. Bunu tüm ilçe teskilatlarimizda yapilmasini istedik. Örnegin, teskilatta bulunan her bir yönetim kurulu üyemiz kendi çevresinde bulunan akil insanlari belirleyip o büyüklerimizin hayir dualarini almasini istedik. Hamdolsun suana kadar birçok büyügümüzün evlerine misafir olduk, hayir dualarini aldik. Dolayisiyla geçmiste bu davaya emek veren, hizmet veren kim olursa olsun hepsi basimizin tacidir. Bölge koordinatörümüz Ejder bey Adiyaman’a ayak basar basmaz hemen bu büyüklerimizi arayarak evlerine misafir olduk. Bu vesile ile bu davaya gönül vermis tüm büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Elbette bu davanin büyügü küçügü olmaz. Hepsinin gönlümüzde apayri yeri var” dedi.

Daha sonra konusan Kadin Kollari Baskani Saliha Diler Kadin Kollari olarak, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve partiye yük olan degil, yükünü hafifletecek çalismalar içinde olduklarini ifade ederek toplantiya katilan tüm teskilat mensuplarina tesekkür etti.

Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe ise AK Gençlik olarak Türkiye’nin istikrarini, refahini, huzurunu ve emniyetini kendilerine bir dava olarak belirlediklerini söyleyerek “Yaklasik iki gündür il baskanimiz Mehmet Dagtekin öncülügünde ve Bölge Koordinatörümüz Ejder Açikkapi baskanliginda 8 ilçemizi gezdik. Bu ziyaretlerimizde gençlik kollarimizi gördügümde onlarin enerjisinin artmasini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Özellikle bölge koordinatörümüz Açikkapi’nin Adiyaman’a gelir gelmez ilk olarak mahalle bizim gençlik bizim programi kapsaminda geçlerimizle bulusmasi bizleri gururlandirmistir” dedi.

Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan ise, il genel meclis üyelerinin çalismalarindan bahsederek toplantinin hayirli olmasini dileyerek “Adiyaman 453 köyümüz, 507 mezramiz var. Yaklasik 485 kilometre yol agimiz var. Asfalti yolmayan, Içme suyu olmayan köylerimiz yoktur. Altyapi çalismalarinda yüzde 90’lardayiz. Çöp toplamasi ve ilaçlamalar tüm hiziyla devam ediyor. Köy konaklari insaatinda yine yüzde 90’larda tamamlamis durumdayiz insallah 2022 yilinda tümüyle tamamlanmis olacaktir. AK Partimizin tüm teskilatlarimizla koordineli bir sekilde bu çalismalarimizi verimli bir sekilde gerçeklestiriyoruz. Özellikle istisare önem veren bir partinin mensubu olarak IL Baskanimiz Mehmet Dagtekin ve teskilatimizla aylik grup toplantilarimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Il genel meclis üyelerimiz sorumlu oldugu bölgelerde bu istisareler sonucu hizmetler en hizli bir sekilde o bölgelere götürülmektedir. Il Genel Meclis Üyeleri olarak 2023 haziriz. Bu vesile toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis ise konusmasinda Merkez ilçenin çalismalarini degerlendirerek Adiyaman olarak 2023’e hazir olduklarini söyledi.

Alkayis “Il Danisma Meclisi Toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum. Rabbim Il Baskanimiz Mehmet Dagtekin’e güç kuvvet versin. Sabahin ilk saatlerinden baslayip bu saatlere kadar gerçekten yogun bir çalisma içerisinde. Son iki gündür Bölge Koordinatörümüz Ejder Açikkapi ile birlikte büyük bir sinerji ile tek tek ilçe teskilatlarimizda yaptiklari toplantilari bile takip etmekte zorlaniyoruz. Bu davaya gönül vermis kardeslerimizle insallah 2023 hedeflerine emin adimlarla yürüyecegiz” dedi.

Belediye Baskan Yardimcisi Serif Ayaz ise AK Parti’nin sadece bir siyasi parti olmadigini, bir dava partisi oldugunu dolayisiyla tüm teskilat mensuplarinin bu davaya simsiki sarilmasi gerektigini belirtti.

Son zamanlarda yasanan ekonomik sikintilara da dikkat çeken Ayaz bu süreçte daha çok kenetlenmeleri gerektigini ifade etti.

Son olarak konusan Güneydogu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açikkapi ise AK Parti hükümeti döneminde yapilan yatirimlarin sürekli gündemde olmasi gerektiginin önemine dikkat çekerek 2023 seçimlerine her zamankinden çok daha iyi hazirlanacaklarini vurguladi.

Açikkapi “Iki gündür ilçelerimizde yaptigimiz toplantilarda bu heyecani bu coskuyu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Adiyaman dün oldugu gibi insallah yarinda lideriyle birlikte yol yürümeye hazir. Allah hepinizden razi olsun. Son günlerde ekonomi üzerinden ülkemizi hedef alan hamleler geliyor. Yeni Türkiye yolunda AK Parti ve kurucu liderimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile attigimiz adimlar neticesinde, içine kapanmis, IMF gibi kurumlarin faiz zulmü altinda ezilen, dünya siyasetinde adindan bahsedilmeyen bir Türkiye’den, her alanda üreten, büyüyen ve Dünya siyasetinde adindan sikça ve saygiyla bahsettiren bir yeni Türkiye olusmustur. Iste bu yeni Türkiye içerideki ve disaridaki küresel güçleri oldukça rahatsiz etmistir. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in da ifade ettigi gibi kur ve faiz oyununu apaçik görüyoruz. Güçlü bir durus sergileyerek girdigimiz her mücadeleden alnimizin akiyla çiktik. Allah’in yardimi ve milletimizin destegiyle bu ekonomik kurtulus savasindan zaferle çikacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile