Ak Parti İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Ak Parti İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Yapıldı

AK Parti Konya İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.


Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Ayşe Türkmenoğlu, Hüseyin Üzülmez, Gülay Samancı, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçe belediye başkanları ve üyeler katıldı.

Kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkan Adayı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, “Sayın Başbakanımızın çizdiği hedeflere ulaşmanın yanı sıra her bir oyun, bir yetimin, bir öksüzün başını okşamak için güçlü bir el olacağı bilincindeyiz. Bu bilinçle çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

Konuşmanın ardından faaliyet raporu okunarak programa devam edildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı konuşmada, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları olarak kadın kollarının her çalışmasını desteklemeye gayret gösterdiklerini ve yeni başkanın da her çalışmasında yanında olacaklarını belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise, “Bizler hiçbir dönem atıl, rehavet içinde bir teşkilat olmadık. Her an seçime hazır, her an sahada olan ve tüm birimleriyle çalışmalarını her daim yürüten teşkilatlar olduk. Bu aslında Türkiye’de birçok siyasi partiye de örnek oldu” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “Hızla yenileniyoruz, kongrelerimizi tamamlıyoruz. Kadın kollarımızın ilçelerle başlayan kongreleri inşallah bugün il başkanımızı da seçerek tamamlanacak. Yaklaşan Haziran seçimi sürecinde en iyi organizasyonlarla inşallah biz de alana ineceğiz” şeklinde konuştu.

Kadın kollarının niçin seçim çalışmalarında önemli olduğunu anlatan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, “Kadın kollarında bir evin kapısından içeri girdiğimiz gibi aynı zamanda insanın kapısı olan kalplere, gönüllere girmek kadınlarımız açısından daha kolay bir şekilde gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Seçime tek listeyle giren Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı seçildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile