Ak Parti İl Teşkilatı Mitinge Hazır

Ak Parti İl Teşkilatı Mitinge Hazır

'Referanduma Destek Mitingleri' kapsamında Bingöl, Elazığ ve Malatya'nın ardından Adıyaman'da vatandaşlara hitap eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan 31 Temmuz'da Adanalılara hitap edecek.

31 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingle ilgili hazırlıkların tamamlandığını bildiren AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, tüm Adanalıları mitinge davet etti. Parti binasında toplanan AK Parti İl Yöneticileri miting programı ile ilgili son hazırlıkları tamamladılar.
AK Parti İl Teşkilatı bünyesinde oluşturulan Miting Tertip Komitesi başkanlığında yürütülen çalışmaların tamamlandığını söyleyen Kebude, "AK Parti Adana İl Teşkilatı, tüm birim ve kademeleriyle Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın Adanalılara hitap edeceği 31 Temmuz Adana Mitingine hazırdır. Tüm Adanalı hemşerilerimi mitingimize davet ediyorum" dedi.
Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili bilgilerin yer aldığı ''Anayasa Değişikliği Paketi ile İlgili Sorular ve Cevaplar'' adlı kitapçığın hazır olduğunu ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Adana'ya ulaştırıldığını da söyleyen Kebude, kitapçığın parti teşkilatlarına, medya ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlara dağıtılacağını kaydetti.
Miting programı dışında da çalışmaların sürdüğünü belirten Kebude, "Milletvekillerimiz, İlçe Teşkilatlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve tüm teşkilatımızla birlikte 12 Eylül tarihine kadar gece gündüz demeden, durmadan, dur durak bilmeden ilçelerde, beldelerde, köylerde ve mahallelerde tüm vatandaşlarımıza Anayasa Değişiklik Paketi'ni anlatmaya devam edeceğiz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile