Ak Parti İlçe Başkanı Özen'den Emniyet Müdürü Kaygısız'a Ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Özen'den Emniyet Müdürü Kaygısız'a Ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, göreve yeni başlayan Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Kaygısız'ı makamında ziyaret etti.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nden Osmangazi Emniyet Müdürlüğü'ne tayin olan Abdullah Kaygısız'a yeni görevinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Refik Özen ve yönetim kurulu üyeleri, emniyet teşkilatıyla her zaman iş birliği içinde olacaklarını ifade ederek, "AK Parti Osmangazi teşkilatı olarak, ilçemizin daha huzurlu bir yer için emniyet güçleri ve diğer birimlerle her zaman iş birliği içerisinde olacağız" dedi.
Referandum sürecinde Bursa'nın güvenlik açısından önemli bir sıkıntıyla karşılaşmadığına dikkati çeken Özen, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Kaygısız'a ve bütün emniyet teşkilatına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaygısız, kendisisinin de Bursa doğumlu olduğunu hatırlatarak, "Mesleki kariyerimi doğduğum şehir olan Bursa'da yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emniyetin de içinde bulunduğu kaymakamlık binasındaki bakımın ardından vatandaşlarımıza daha ferah bir mekanda hizmet vermeye başladık. Ancak daha modern ve geniş bir binaya ihtiyacımız var" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile