AK Parti İlçe Başkanı Yavuzer Muhtarlarla Buluştu

Kumluca'da AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kahvaltıya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer'in yanı sıra Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Belediye Başkanı Yalçın Akkulak, Mavikent Belediye Başkan Vekili Duran Acarbulut, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Kurşunlu, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde teşkilat başkanları, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Arif Yavuzer, yaptığı konuşmada, ilçe başkanlığına yeni atandıklarını ve yönetim kurulunu oluşturarak Kumluca'ya hizmet etmeye başladıklarını söyledi.

Kendisinin AK Parti'nin Kumluca'da kurucu ilçe başkanı olduğunu hatırlatan Yavuzer, aradan geçen sürede tek amaçlarının ilçeye ve insanlara en iyi hizmeti verebilmek olduğunu ifade etti.

Yeni yönetimi oluştururken, toplumun her kesimini kucaklayan, genç, dinamik, fikirde ve hizmette öncülük edebilecek bir yapıyı benimsediklerini kaydeden Yavuzer, yönetim kurulunda kadınlara da yer verdiklerine dikkati çekti.

Yavuzer, şöyle konuştu:

''Hepimiz, hizmet etmek amacıyla bir görevde bulunuyoruz. Burada amacımız, sorumluluk duyduğumuz insanlara, topluma en iyi hizmeti verebilmektir. Hiç kimse bu görevlere zorla getirilmez, gönüllülük esasına, hizmet edebilme becerinize göre bu göreve talip olduysak bizler de o zaman vebal altında kalmamak adına, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Bu konuda toplumumuzun temsilcileri olarak siz muhtarlarımızla her zaman istişare edeceğiz.''

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da birlik ve beraberlik içinde Kumluca halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi.

Çetinkaya, yeni göreve başlayan AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yazır Köyü Muhtarı Halil Karataş ,zor şartlarda hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Karataş, ''Sizlerden isteğimiz, iktidarın gücünü yapacağımız hizmetlere yansıtmanız. Eğer böyle olursa bizler de insanlar da sizin arkanızda, sizlerin destekçisi olmaya devam eder'' dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile