AK Parti İlkadım ilç ; esi dö ; rdü ; ncü ; danışma meclisi toplantısında , ' halkla hizmet parolasıyla ' değerlendirilmeler yapılırken , yeni Anayasa tasarısı anlatıldı , İlkadım ilç ; esindeki yerel seç ; imlerdeki başarısızlığa değinildi .
Anakent Sosyal Tesisleri ' nde AK Parti İlç ; e Başkanlığı ' nın dö ; rdü ; ncü ; Danışma Meclisi Toplantısı gerç ; ekleştirildi . Aç ; ılış konuşmasını yapan İlkadım İlç ; e Başkanı İhsan Kurnaz , gö ; rev sü ; relerince neler yapıldığının ve neler yapılacağının toplantıda tartışılacağını sö ; yledi . Halkın AK Parti ' den memnun kalması , sorunlarının giderilmesi ve en iyi hizmetin verilmesi iç ; in var gü ; ç ; leriyle ç ; alıştıklarını ifade eden Kurnaz , AK Parti ' nin ü ; lkeye lazım olduğunu , daha iyi bir gelecek , ç ; etelerle yö ; netilmeyen , ekonomisi
gü ; ç ; lü ; , dü ; nyada sö ; zü ; geç ; en bir ü ; lke iç ; in AK Parti ' nin desteklenmesi gerektiğini vurguladı .
Sö ; z alan İlkadım Belediyesi Meclisi AK Parti Grubu Sö ; zcü ; sü ; Kerami Gü ; rbü ; z , belediye meclisinde 18 kişi olduklarını , MHP ve CHP ' nin ortak hareket ederek kendi ç ; oğunluklarını 2 meclis ü ; yesi farkla geç ; tiğine dikkat ç ; ekti . Belediye Başkanının MHP ' li olmasının ü ; zü ; ntü ; sü ; nü ; yaşadıklarının ü ; zerinde duran Gü ; rbü ; z , ' İlkadım ' da seç ; imlerin neden kazanılamadığının araştırılması ve bir sosyolojik ç ; alışma yapılması gerekli ' dedi .
AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Ö ; ztü ; rk , Karemi Gü ; rbü ; z ' ü ; n aç ; ıklamaları ü ; zerine , İlkadım İlç ; esinde bir araştırma yapılmasına gerek olmadığını sö ; yledi .
' İlç ; ede bir taktik hatası yaptık diyelim geç ; ti . O gü ; nkü ; şartlarda ö ; yle oldu ' diyen Milletvekili Ö ; ztü ; rk , ' Sonuç ; ta dimdik ayaktayız ve bu duruşumuz her zaman sü ; recek . Halkımız İlkadım ' da o gü ; nkü ; tercihini bir başka arkadaşa kullandı diyelim . Ama İlkadım ' da bizim farkızımı şimdi fark etti . Kazanan bir belediye başkanımızın olmasını isterdim . Yapacağımız , gelecek seç ; imlerde yeniden belediye başkanlığını kazanmak . Darbe Anayasasıyla bu ü ; lke yö ; netilemez . Memnun olanlar ortada ' dedi .
Son olarak sö ; z alan AK Parti Samsun İl başkanı Adem Gü ; ney , Anaya değişikliği paketine değinerek , ' Artık bu gö ; mlek bu bedene dar geliyor . Giysi eskimiş , yırtılmış yenilenmesi gerekli . 82 Anayasası ' nın hangi şartlarda hazırlandığı orda . Kimse eskimiş , yıpranmış , kirlenmiş bir elbise giymek istemez . Anayasa ü ; lkede bir ç ; ok sorunu gidecek ' şeklinde konuştu .
Gü ; ney , AK Parti ' nin hizmet yarışına durmadan devam ettiğini , genel seç ; imlere az bir zaman kala AK Parti ' nin Tü ; rkiye sevdasının anlatılması gerektiği kaydetti . Toplantıda , İl Genel Meclisi AK Parti Grubu Başkanı Dilaver Atlı da bir konuşma yaptı .
Ak Parti İlkadım danışma meclisi toplantısı
AK Parti İlkadım ilçesi dördüncü danışma meclisi toplantısında, 'halkla hizmet parolasıyla' değerlendirilmeler yapılırken, yeni Anayasa tasarısı anlatıldı, İlkadım ilçesindeki yerel seçimlerdeki başarısızlığa değinildi.



















