AK Parti İzmir İl Başkanı Kabak: Recep ismi, Recep Tayyip ismi Anadolu'da, Ortadoğu'da yeni doğan çocuklara isim olarak gururla koyuluyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, teşkilat çalışmaları yanında, AK Parti iktidarında dış politikada da başarının yakalandığını söyledi.

AK Parti

  AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak , teşkilat çalışmaları yanında , AK Parti iktidarında dış politikada da başarının yakalandığını söyledi .

AK Parti İzmir İl Teşkilatı çalışmalarına hız verdi . Bir ayda gerçekleştirilen 30 ilçe danışma meclisi ardından , Aliağa ilçe danışma meclisi de yoğun bir katılımla yapıldı .

İlçe Başkanı Kazım Ulaş ' ın evsahipliğinde yapılan toplantıya , il başkan yardımcıları , yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı .

Düzenlenen toplantıya iştirak eden İzmir İl Başkanı Ömür Kabak , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ' na tepki göstererek , " Bugün bir genel başkan çıkmış , ' Recep Bey ' diye aklınca alay ediyor . Ama bilmiyor mu ki ' Recep ' ismi , ' Recep Tayyip ' ismi Anadolu ' da , Ortadoğu ' da , yeni doğan çocuklara isim olarak gururla koyuluyor . Müslüman dünyası , Türk Dünyası ' Recep ' ismiyle gurur duyuyor . İlk kez hem bölge halkı tarafından benimsenen hem de Batıyla bağlantısı olan bir lider ortaya çıktı . İsrail ablukası altındaki Gazze ' deki barış adına yaptığımız girişimler tüm dünya ülkeleri tarafından takdir görüyor . " dedi .

Açılışta konuşan Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş ise AK Parti ' nin 2011 genel , 2014 ' te yerel seçimlerinde Aliağa ' da birinci parti olacağını savundu . Şu anda önceliklerinin referandum olduğuna dikkat çeken Ulaş , " Kadın ve gençlik kollarımızla mahallelerde köylerde durmaksızın çalışıyoruz . " dedi .

Aliağa eski Belediye Başkanı Tansu Kaya da başarının gece-gündüz çalışarak , ter dökerek geleceğini vurguladı . Kaya , " Aliağa teşkilatı sorumluluğunun bilincinde , güç birliğiyle çalışmaya devam ediyor . " şeklinde konuştu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile