Ak Parti Kadın Kolları Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Ak Parti Kadın Kolları Öğretmenler Günü'nü Kutladı

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve kadın kolları yöneticileri, '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle Eğitim-Bir-Sen Sivas Şubesi'ni ziyaret ederek, okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Öğretmenler Günü’nü kutlamak için Eğitim-Bir-Sen Sivas Şubesini ziyaret ettiklerini ve bir öğrencinin yetişmesinde öğretmenlerin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımızın sadece dersleriyle değil, dertleriyle de ilgilenen, her konuda onlara yardımcı olan ve yönlendiren sizlerin yaptığı bu iş, anne ve babaların emeği kadar kutsaldır." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve partili kadınlara teşekkür etti. Ziyarette öğretmenler ve kadın kolları yöneticileri sohbet ederek, yeni eğitim sistemi 4+4+4 ve Fatih Projesi’ni değerlendirdi.

Ziyarette, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk Şube Başkanı İlhan Karakoç'a çiçek takdim ederken, Karakoç ise AK Partili kadınlara Eğitim-Bir-Sen tarafından hazırlanmış 'Ödenmiş Bedeller' adlı kitabı hediye etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile