AK Parti Karabük İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, "3 yıldır iktidarız. Bu dönemlerde bize 4 cepheden saldırdılar. İktidar dönemimizde ülkemizin kalkınmasını kaldıramadılar" dedi.

Kahveci, Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de önemli bir sürecin yaşandığını belirterek, AK Parti olarak Türkiye'yi layık olduğu yere ve dünyada lider bir ülke haline getirmek için yola çıktıklarını söyledi.

1 Kasım seçimlerinde elde edecekleri başarıyla AK Parti'nin yoluna devam edeceğini belirten Kahveci, "13 yıldır iktidarız. Bu dönemlerde bize 4 cepheden saldırdılar. İktidar dönemimizde ülkemizin kalkınmasını kaldıramadılar. Bizleri engel olmak için her türlü yolu denediler. Bizi bir tek milletle yenebilirler. 7 Haziran seçimlerinde birleştiler. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef aldılar. Burada başarılı oldular ve tek başına iktidar olmadık. Bundan Türkiye düşmanları kazandı. Bu dönemde ülke ekonomisi zarar gördü. Diğer partiler kaybetti, HDP kazandı. Ama yine sevindiler. Onların oylarının düşmesi önemli değil ki. Önemli olan AK Parti'nin iktidardan gitmesi. Tüm terör örgütleri birleşti. Ülkemizin üzerinde oyunlarını oynamaya başladılar. Terör olayları arttı" diye konuştu.

Devletin uzattığı şefkat elini bir kesimini anlamadığını ifade eden Kahveci, şöyle konuştu:

"Teröre artık ağır darbeler indiriliyor. Sadece terör örgütüyle mücadele etmiyoruz. Yanında ve arkasında olanlarla da mücadele ediyoruz. Hükümet ve emniyet güçlerimiz, mücadelesinde kararlıdır. Terör örgütleriyle olan mücadelemiz kesintisiz devam edecek. 7 Haziran seçimlerinden ne olursa olsun birinci parti çıktık. Ne olursa olsun millet arkamızda oldu. Hiç bir partiyle koalisyon kuramadık. HDP ile olmazdı ve olmadı. Ne olursa olsun mücadelemiz devam edecek."

"MHP'nin milliyetçiliği salon milliyetçiliğinden öteye gitmedi" diyen Kahveci, "Onların milliyetçiliği böylesi günde elin altına koymaktır. Tuğrul Türkeş gibi. Anayasal zorunluluk olarak oyları oranında kabineye bakan adayı verilecekti. CHP ve MHP bundan kaçtı. HDP'nin iki adayı bunu kabul etti. Bu hükümet bir AK Parti hükümeti değil. Seçim hükümetidir. HDP'ye bakanlık sorgulayan bunun sorumlusudur. Bizimle hükümet kurmaya yanaşmadılar. Anayasal zorunluluk bunlar" sözleirne yer verdi.

Kahveci, konuşmasında Karabük'teki kamu yatırımlarından bahsetti.

Toplantıya, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile