AK Parti Karatay İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 28. Karatay İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, toplantıda yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarına değindi.

Erdem, milletin tüm metanetiyle kaynayan bu coğrafyada vatanı için nöbet beklemeye devam edeceğini belirterek, ''Kimi güçler, terör örgütünü maşa olarak kullanıyor. Ancak şunun iyi bilinmesi gerekiyor. Millet olarak bu oyuna gelmeyeceğiz'' dedi.

Bu yıl yeni eğitim öğretim yılının 4+4+4 sistemi ile başladığını, bunun da hayal edilemeyecek kadar güzel bir gelişme olduğunu hatırlatan Erdem, şunları kaydetti:

''Muhalefet, özellikle imam hatipleri ön plana çıkararak sistemi eleştiriyor. İddiaları da ülkenin geriye götürüldüğü ve hükümetin 28 Şubat'ın rövanşist bir tutum içine girdiği. Bir kere devletin veya hükümetin böyle bir tutumu asla söz konusu olamaz. Tek amacımız çocuklarımızı her yönü ile eğitmek, geliştirmek ve aydınlık yarınlara hazırlamaktır.''

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ise Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin geldiği nokta, duble yollar, hastaneler, tarıma verilen destek ve eğitimin niteliği açısından bakıldığında Türkiye'nin çok ileri bir noktaya geldiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de yerel yönetimler olarak amaçlarının Konya'yı 2023'e taşımak olduğunu dile getirdi.

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Akyürek, ülkenin bütünlüğüne yönelik yapılan saldırıları sert bir dille eleştirdi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Muhabir: Basir Gülüm

Yayıncı: Murat Aslan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile