Ak Parti Kars 5. Olağan Kongresi

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, "Problemlerden beslenen değil problemleri çözen bir yönetim olacağız" dedi.

Yurdakoş, yaptığı açıklamada, kongrelerinin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Öznur Çalık ile AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır'ın katılımıyla çoşkulu şekilde geçtiğini belirtti.

Türkiye'nin yeni dönemde de güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine büyük bir azimle yürüdüğünü ve Kars'ın da burada hak ettiği yerini alması için çalışacaklarını ifade eden Yurdakoş, "AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Kongrelerimiz, Türkiye'mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin ve yeni Türkiye'nin vazgeçilmez ihtiyacı olan yeni anayasanın aziz milletimizle buluşturulma iradesinin kaynağıdır" diye konuştu.

Kongrelerin, tüm vesayet kalıntılarının, paralel yapının, millete musallat olan tüm musibetlerin tasfiye edilmesinin de kaynağı olduğunu dile getiren Yurdakoş, şöyle devam etti:
"Şehrimizin kalkınması, yeni Türkiye yolunda 2023 ve sonrası hedeflerinde Kars'ımızın gereken yeri alması tek hedefimizdir. Problemlerden beslenen değil problemleri çözen bir yönetim olacağız. Biz AK Parti Kars yönetimi olarak hiçbir zaman kişisel bir dava, kişisel bir mesele üzerinde durmadık, durmayacağız. Bizim davamız Kars'tır, şahsi davamız yoktur, bizim için mesele Türkiye'dir. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Tabii ki eksiklerimiz, hatalarımız, kusurlarımız olabilir. Teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana partimize, Kars'ımıza ve ülkeye hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Eski yönetimlerimizde görev alan arkadaşlarımız AK Parti ile gönül bağını sürdürmektir. Anlamlı olan da budur. Bu bir bayrak yarışıdır, değişimler her zaman oldu ve olmaya da devam edecektir. Bizim için önemli olan millete hizmettir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile