Ak Parti Kars Milletvekili Arslan'ın Bayram Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, bayramların, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik duygularının pekişmesine imkan sağlayan özel günler olduğunu bildirdi.

Arslan, yayımladığı mesajda, milletin manevi değerleri arasında büyük bir önem ve yeri olan, herkese güzel duygular yaşatan Ramazan Bayramı'na hep birlikte ulaşmanın sevinci, coşkusu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bayramların, yaşama sevincini canlı tutmasının yanı sıra insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının artmasını sağladığı ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

''Bu yönüyle insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini anımsatmaktadır. Bayramlar, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik duygularının yeşermesine ve pekişmesine imkan sağlayan özel günlerdir. Bayramların güzelliğini, anlamını ve değerini birkaç bayram günüyle sınırlı tutmayarak yaşamın her alanında ve insani ilişkilerimizde anımsamalıyız.''

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız

Yayıncı: Berin Arslan Çetin
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile