Ak Parti Kırıkhan İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Kırıkhan ilçe Kongresi'nde başkanlığa İbrahim Karaömer seçildi.

Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, partisinin bir düğün salonunda düzenlediği kongrede, Kırıkhan'ın Ak Partinin Hatay'daki lokomotifi olduğunu ve Türkiye'de sağduyulu ileçelerin en başında geldiğini söyledi.

Bölgeye yapılan yatırımlarla ilçe halkına büyük hizmet ettiklerini ifade eden Ergin, şunları kaydetti:
"Bakın bir Hassa tünelini her zaman konuştuk. Bu tünelin projesi ihale edilmiş ve bitme aşamasına gelmiştir. Projenin ardından tünel ihaleye çıkartılacak ve hayal edilemeyenler gerçek olacaktır. Tünelin bitimiyle bölgemizin canına can katılacak, ekonomiye yön verilecek yatırımlar yapılacaktır. Ak Parti iktidarının ülkemize en büyük hizmeti 'Egemenlik, kayıtsız Şartsız Milletindir' sözünü hayatageçirmesi olmuştur. Yani duvarda asılı olan, ancak uygulanmayan o söz hayata geçirilmiş, söz gerçek sahiplerine verilmiştir. Bunun sayesinde hizmetler yapılmıştır. Bizler ülkemizdeki birlik beraberliğin, huzurun kıymetini bilmeliyiz. Huzurun ne demek olduğunu bilmek istiyorsak, etrafımızdaki komşularımıza bakmak gerekir. Bir Suriye, bir Irak, Lübnan olmak istemiyorsak, birlik, beraberliğimizi koruyup, ülkemizi daha üst seviyelere çıkarmalıyız."
Parti görevlisi olarak kongreye katılan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da çok yakında resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girecek olan kanunla sulama kuyularında yenilenebilir enerji ile sulama sistemi kurmak isteyen üreticilere hibe desteği verileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde tek aday olan Karaömer, başkanlığa seçildi.
Kongreye Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, İl Başkanı Murat Genco, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile