AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Açıklaması Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Kütahya

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Açıklaması Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Kütahya

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya’da aldıkları yüzde 67,3 oy ile Türkiye genelinde 11. sırada yer aldıklarını ifade etti.

1 Kasım milletvekili genel seçimiyle ilgili görüşlerini açıklayan Çetinbaş, "Teşekkürler Kütahya, teşekkürlere Türkiye" dedi.

Başkan Ali Çetinbaş, Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Ak parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, SKM Başkanı Osman Zeybek ve Medya Tanıtım Başkanı Hayri Öz ile birlikte Belediye Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Başkan Çetinbaş, "Seçimler bitti, sportmen bir duruşla centilmenlik gerekir. Meselenin Kütahya olduğunu bilen ve içinde Kütahya sevgisi ile yaşayan birisiyim. Kütahya’da her 10 seçmenimizin 7’sinin oyunu aldık. Türkiye genelinde de en çok oy alan 11. il olduk. Yapacağımızın hizmetler tüm kesimlerin katılımı ile yapılacaktır. Bu seçimlerde kazanan Kütahya oldu, kazanan Türkiye oldu. Teşekkür Türkiye, teşekkürler Kütahya.Çok büyük bir sorumluluk. Kütahya’da yapılması gereken çok iş var. Allah mahcup etmesin. Ayrıca 4 vekilimizi de tebrik ediyorum" diye konuştu.

Basın toplantısında milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan da birer konuşma yaparak, halkın partilerine gösterdiği teveccühe teşekkür ettiler. (EFE)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile