AK Parti'li Aydemir Açiklamasi 'CHP, IYI Parti Ve Bunlarin Ortagi HDP, Halkin Içinde Yoklar, Mizansenle Yürüyorlar'

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, "CHP, IYI Parti ve bunlarin ortagi HDP, halkin içinde yoklar, mizansenle yürüyorlar." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, Avrupa'nin göbeginde "medeni" olarak tarif edilenler tarafindan binlerce Bosnak'in katledildigini, BM adina görev yapan Hollanda gücünün ise bu katliama göz yumdugunu dile getirerek, Srebrenitsa'daki katliami kinadi ve müsebbiplerini lanetledi.

AK Parti milletvekilleri olarak Meclis'te görev yaptiklarini, diger zamanlarda ise seçim bölgelerinde veya vazife verilen illerde halki dinlediklerini anlatan Aydemir, muhalefet partilerinin ise vatandasin düsüncelerinin veya durumlarinin tam aksini yansitma gayreti içerisinde oldugunu söyledi.

Aydemir, IYI Parti tarafindan paylasilan haberde, elinde delik ayakkabiyla yer alan kisinin, aslinda serasi, traktörü ve istihdam ettigi isçileri bulundugunun ortaya çiktigini belirterek, "Isleri güçleri tiyatro, oyun oynuyorlar. Bu aslinda millete olan muhabbetsizligin, 'Türk milleti kandirilabilir, saftir, zavallidir.' gibi bir yaklasimin yansimasidir." sözlerini sarf etti.

AK Parti'li Aydemir, muhalefetin, milleti birer meta olarak gördügünü savunarak, söyle konustu:

"CHP, IYI Parti ve bunlarin ortagi HDP, halkin içinde yoklar, mizansenle yürüyorlar. Halkin içinde biz variz, seçimin bittigi günden sonra halkla beraber yürüyen bir siyasi partiyiz. Kemal Kiliçdaroglu grup toplantisinda AK Parti'ye oy verenleri suçluyor ve haramzade ilan ediyor. Oysa biz CHP'ye oy verenleri de, kim nereye oy verirse versin herkesi saygideger buluyor, hepsini kucakliyoruz. Ne dertleri varsa dinliyor, çözüm için elimizden geleni yapmanin gayreti içinde oluyoruz. Sahici siyaset ve Sayin Cumhurbaskanimizin çizdigi rota budur. Bu rota üzere yürüyoruz, ilanihaye de yürüyecegiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile