AK Parti'li Baskanlar 'Türkiye'yi Yarinlara Tasimak' Konulu Konferansa Katildi

AK Parti'li Baskanlar 'Türkiye'yi Yarinlara Tasimak' Konulu Konferansa Katildi

Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez, Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Medeniyet Kulübü ve Medeniyet Dernegi Eskisehir Temsilciligi’nin düzenledigi “Türkiye’yi Yarinlara Tasimak” konulu konferansa katildi.

ESOGÜ Prof. Dr. Fazil Tekin Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen etkinlik Medeniyet Dernegi Eskisehir Temsilcisi Hasan Öztürk’ün açilis konusmasi ile basladi.

“Türkiye’yi Yarinlara Tasimak” konulu konferansta konusan Prof. Dr. Numan Kurtulmus, insanlik tarihinin en zor geçis dönemlerinden birini hep beraber yasadigimizi belirterek, Türkiye’nin cografi konumu ve dünya üzerindeki etkisi itibariyle yasadigimiz degisimleri çok daha yakindan ve derinden hissettigini, bu nedenle özellikle gençlerimizin gelecege hazirlikli olmak ve Türkiye’yi çok daha güçlü yarinlara tasimak için bugünden ciddi bir donanim elde etmek zorunda olduklarini söyledi.



Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez de, “Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Medeniyet Kulübü ögrencileri tarafindan düzenlenen programa konusmaci olarak katilan AK Parti Genel Baskan Vekili Sayin Prof. Dr. Numan Kurtulmus beyi dinledik. Ülkemizin nereden nereye geldigini ve hedeflerinin neler oldugunu anlatarak özellikle de gençlere yol ve hedef gösterici konusmasi dolayisiyla kendisine sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Konferansa AK Parti Genel Baskan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmus’un yani sira, AK Parti Eskisehir milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avci ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, Sivrihisar Belediye Baskani Hamid Yüzügüllü ile AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile