Milletvekili " /> Milletvekili " /> Milletvekili ">

AK Parti'li Demir: Büyük Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK üyesi Cemal Yılmaz Demir, "El birliği ile daha büyük bir Türkiye için çalışıyoruz." dedi.

Milletvekili

AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK üyesi Cemal Yılmaz Demir, "El birliği ile daha büyük bir Türkiye için çalışıyoruz." dedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i ziyaret ederek Başkan Edis'ten ilçede yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Başkan Edis, Mencek Çayı'nın ıslahı, iki adet köprü ve Duruçay Barajı'ndan içme suyu taleplerini iletti. TOKİ binaları için uygun yer çalışmasının gerekli olduğunu ifade eden Edis, Vezirköprü Karayolları Bakımevi inşaatının geçici kabulünün yapıldığını, protokolün devir tesliminde sorunların yaşandığını söyledi.

Edis'in taleplerini not alan ve Ankara'da ilgili kurumlarla görüşmelerin yapılacağını belirten Milletvekili Demir, "Bu tür ziyaretlerimizde sorunları yerinde dinlemiş oluyoruz. Başkanımızın ilettiği sorunları not aldım ve Ankara'da kendisiyle birlikte ilgili kişi ve kurumlarla görüşmelerimizi yaparak, sorunların çözülmesini sağlamaya çalışacağız. Muhtarlarımız, belediye başkanlarımız, halkımız ile birlikte el birliğiyle daha büyük bir Türkiye için çalışıyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile