AK Parti'li Gökçeada Belediye Baskan Adayi Ölçek'ten, Çöp Depolama Alani Tepkisi

AK Parti'li Gökçeada Belediye Baskan Adayi Ölçek'ten, Çöp Depolama Alani Tepkisi

AK Parti’nin Gökçeada Belediye Baskan adayi Yildiray Ölçek, ilçede Aydincik mevkiindeki çöp depolama alanina tepki gösterdi. Baskan adayi Ölçek, tüm dogaseverleri, Gökçeada’yi severleri, bu konu da hassasiyeti olan insanlari bu kirli alani görmeye ve gerekeni yapmaya davet etti.



Gökçeada ilçesi Aydincik mevkiindeki çöp depolama alani, vatandaslarin ve çevrecilerin tepkisini çekti. AK Parti’nin Gökçeada Belediye Baskan adayi Yildiray Ölçek’te bölgeye giderek incelemeler de bulundu. Aydincik mevkiindeki çöp depolama alanina tepki gösterdi. Baskan adayi Ölçek, tüm dogaseverleri, Gökçeada’yi severleri, bu konu da hassasiyeti olan insanlari bu kirli alani görmeye ve gerekeni yapmaya davet etti.

AK Parti Gökçeada Belediye Baskan Adayi Yildiray Ölçek, “Gökçeada Aydincik mevkii vahsi çöp deponi alanindayiz. Buraya gelmeden önce buranin bu kadar içler acisi durumda oldugunu gerçekten bilmiyorduk. Gördüm, çok üzüldüm. Adanin en güzel yerlerinden biri olmasi gereken Aydincik plajina yakin mesafe de, Tuz Gölüne 1-2 kilometre mesafe de, dünyanin gözbebegi sörf alanlarimiza çok yakin mesafe de böyle bir vahsi tabiatin, vahsi görüntünün olmasini kabullenemiyoruz. Hem Gökçeada’nin degerlerini küçümseten bir yerle karsi karsiyayiz. Büyük Gökçeada’mizda, Ege’nin incisi Gökçeada’mizda yakismayan görüntüler var. Bu görüntünün buradan kaldirilmasi gerekiyor. Adamiza yakismiyor. Hem görsel anlamda dogada çöpler, atiklar, kullanilmayan malzemeler, buradan sizan sular doga harikasi olan Tuz Gölümüze zarar vermekte. Oradaki habitati, dogal hayati olumsuz etkilemekte. Buralarin derhal düzenlenmesi, düzeltilmesi gerekiyor. Ayrica buradaki atiklarin da geri dönüsüm vasitasiyla tekrar degerlendirilmesi gerekiyor. Tüm dogaseverleri, Gökçeada’yi severleri, bu konu da hassasiyeti olan insanlari bu kirli alani görmeye ve gerekeni yapmaya davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile