AK Parti'li Karahocagil Açiklamasi 'Millet Ittifaki Liderleri Büyüklenme Hastaligina Tutuldu'

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, "Millet Ittifaki liderleri asiri büyüklenme ve bencillik hastaligina tutuldu." dedi.

Karahocagil, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, ABD, Almanya ve Fransa'nin da aralarinda bulundugu 10 ülkenin Ankara büyükelçisinin, Osman Kavala'ya iliskin açiklamalarini kinadi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun bürokratlarla ilgili açiklamasina da deginen Karahocagil, sunlari kaydetti:

"Bir tarafta kendini, 'millete hizmetkar' olarak nitelendiren, halka hizmeti, Hakk'a hizmet anlayisi ile yatirimlar, projeler gelistiren, uygulayan, bitiren bir anlayis ve onun lideri Recep Tayyip Erdogan, diger tarafta tek sermayeleri yalan, iftira olan, koltuk ihtirasi ugruna teröristlerle, vatan hainleriyle bir araya gelen ve geçmisinde yatirim olmayinca, gelecege ait bir sey bulamayip yalana, dolana, iftiraya sarilan Millet Ittifaki liderleri ve idarecileri... 2002 öncesini bilmeyen gençlerin ve PKK sempatizanlarinin destegi ile birkaç büyüksehir belediyesini kazanan Millet Ittifaki liderleri asiri büyüklenme ve bencillik hastaligina tutuldular."

"Millet Ittifaki'nin liderlerinin, 2023 için rüyalarinda dari görmeye basladigini" söyleyen Karahocagil, "Millet Ittifaki'nin liderlerinin o koltuklar için çok aç oldugunu biliyoruz. Söylediklerinin farkinda degiller. Bu ittifakin yalnizca menfaat, koltuk ve gücü ele geçirmek için bir araya geldigini açik ve seçik görüyoruz." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile