AK Parti'li Karahocagil, Dünyanin En Gözde Projelerini Gerçeklestireceklerini Söyledi

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, "Ulastirmada, kara yollarinda, hava yollarinda deniz yollarinda, demir yollarinda dünyanin en gözde projelerini gerçeklestirecegiz." dedi.

Karahocagil, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, muhalefetin AK Parti'nin yaptigi hizmetlere yaklasimini elestirdi.

Muhalefete hayata geçirdikleri projelerle cevap verdiklerini belirten Karahocagil, "Muhalefet yapmayi yalan söylemek, iftira atmaktan ibaret sayiyor. Bu zihniyete bu yüce millet iktidar yüzü gösterir mi?" ifadesini kullandi.

Muhalefetin karsi çiktigi projeleri "Durmak yok yola devam" anlayisiyla gerçeklestirdiklerini vurgulayan Karahocagil, "Tüm projeleri nasil gerçeklestirdiysek, bundan sonra da ulastirmada, kara yollarinda, hava yollarinda deniz yollarinda, demir yollarinda dünyanin en gözde projelerini gerçeklestirecegiz." dedi.

Karahocagil, Amasya'ya kazandirilacak 600 yatakli Egitim ve Arastirma Hastanesinin temelini 2022'nin Nisan veya Mayis ayinda atmayi planladiklarini da sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile