Ak Parti'li Küçükaydın: 'Hükümetimizin Bölgemizde Ciddi Hizmetleri Var'

Ak Parti'li Küçükaydın: 'Hükümetimizin Bölgemizde Ciddi Hizmetleri Var'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan-Adana ve Kozan-Feke arası yol çalışmaları ile bölgenin çehresinin değişeceğini bildirdi.

Küçükaydın, AK Parti Kozan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, partililer ile sohbet etti. Kozan-Adana duble yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Küçükaydın; çalışmaların Adana-Sarıçam çıkışından yakında başlayacağını, ihale edilmeyen kısımların ise bu ay sonuna kadar ihalesinin yapılacağını belirtti. Halkın yol konusunda taleplerinin olduğunu dile getiren Küçükaydın, ayrıca Kozan-Feke yolunun da bu yıl içinde ihale edileceğini, bunun da çok sevindirici olduğunu söyledi.
Halen Feke-Saimbeyli arasındaki çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Küçükaydın, "Yıllardan bu yana süren vatandaşların yol konusundaki sıkıntıları bu iktidar döneminde çözülüyor. Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ile Mersin bölge müdürlüğüne bu konuda teşekkür ediyoruz. Kozan-Mansurlu, İmamoğlu, Aladağ ilçemizin yollarında da yapım çalışmaları sürüyor" dedi.
Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı'nca bu yıl programa alındığını hatırlatan Küçükaydın, bu okulun Kozan için önemli olduğunu anlattı. Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim göreceklerini ifade eden Küçükaydın, "2009 yılında açılan Fen Lisesi için sevincimize yeni bir sevinç ekledik" diye konuştu.
ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nce Ermeni iddialarının tanınmasına ilişkin tasarının 22'ye karşı 23 oyla kabul edilmesine tepki gösteren Küçükaydın, "Ermenistan'a dostluk eli uzatmıştık. Vatandaşlarımızın da tepkilerini ortaya koymaları haklarıdır. Geçmiş sayfaları karıştırırsak her birimizin akrabalarının Ermeni komutanlar tarafından katledildiğini söyleyebiliriz. Bunlardan birisi de benim akrabamdır" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile