AK Parti'li Subasi, Kiliçdaroglu'nun 'Çaresizligin Finalini' Yasadigini Söyledi

AK Parti Balikesir Milletvekili Yavuz Subasi, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun kullandigi üslubun, onun bitisinin, çaresizliginin ve tükenmisliginin dile gelmis hali oldugunu söyledi.

Subasi, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, son yolculuguna ugurlanan Baykar Yönetim Kurulu Baskani Özdemir Bayraktar'a, Allah'tan rahmet diledi, 19 Ekim 2003'te vefat eden Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaskani Aliya Izzetbegoviç'i saygi ve rahmetle andi.

Muhtarlar Günü'nü kutlayan Subasi, muhtarlik kurumunun, demokrasinin en küçük mihenk tasi olmakla birlikte, milletin sesi ve vicdanini temsil ettigini kaydetti.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'nun, bir süre önce memurlari devlete karsi isyana çagirdigini savunan Subasi, "Ana muhalefet partisi liderinin açiklamalari net bir akil tutulmasidir. Genel Baskan olduktan sonra girdigi tüm seçimleri kaybeden bu sahis, bitisinin ve çaresizligin finalini yasiyor olsa gerek. Kullandigi tehdit üslubu, bitisinin ve çaresizliginin, tükenmisliginin dile gelmis halidir." diye konustu.

Subasi, Osman Kavala'nin yargilanma sürecine iliskin açiklamalari nedeniyle 10 ülkenin büyükelçileri için, "Bu ülkelerin hadsiz büyükelçilerini esefle kiniyorum." ifadesini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile