Ak Parti‘li Vekillerden Sp‘ye Taziye Ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Saadet Partisi (SP) Gaziantep İl Başkanlığına başsağlığı ziyaretinde bulundu.

SP Genel Başkanı ve Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın vefatından dolayı AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Özlem Müftüoğlu, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Nasuhi Güleç ile çok sayıda partili, taziyede bulunmak üzere SP Gaziantep İl Başkanlığı‘nı ziyaret etti. Taziye ziyaretine gelen vekilleri ve beraberindeki heyeti, SP‘li eski Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik karşıladı. Bozgeyik,

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kısa bir konuşma yapan Bozgeyik, "Erbakan Hocamız için ‘10 yıl önce görevden ayrılırken yumruğunu niye vurmadı‘ diyenler, ölümünden sonra milleti ne kadar sevdiğini, kan akıttırmanın önüne nasıl geçtiğini öğrenmiş bulunuyorlar" dedi.

Milletvekili Mehmet Sarı ise, "Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın sadece bir parti camiasına değil, Türkiye‘ye çok büyük hizmetleri olmuştur. 1970‘li yıllardan beri üslenmiş olduğu misyon büyük bir davadır. Aynı misyon çerçevesinde ülkede bir çok siyaset adamı ve ilim adamı yetiştirmiştir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti meclis üyeleri ile vekiller, merhum Necmettin Erbakan için dua etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile