AK Parti'li Yildiz, Yalova'da AK Parti Teskilat Akademisi Egitim Programi'na Katildi Açiklamasi

'20 yillik serüvenin, daha önceki hayatin, alismaya alistigimiz bazi konularin her birini detaylica irdelemeye, incelemeye çalisacagiz'.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yildiz, partisinin Ar-Ge ve Egitim Baskanliginca düzenlenen Teskilat Akademisi Egitim Programi'na istirak etti.

"Bu Hikayenin Kahramani Sensin" sloganiyla Halk Egitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Teskilat Akademisi"ne katilan Yildiz, Il Baskani Muglim Bagatar ve partili yöneticiler tarafindan karsilandi.

Yildiz, gazetecilere yaptigi açiklamada, Kocaeli'de düzenlenen programin ardindan Yalova'daki programa katilmak üzere geldigini belirtti.

Farkli sehirlerde programlarin devam ettigini de sözlerine ekleyen Yildiz, bugün sessiz devrim ve enerji sektörüyle alakali kisimlari salondakilere aktarmaya çalisacagini söyledi.

Yildiz, "Bugün Kocaeli'deydik. Bundan öncede Van, Erzurum, Nigde, Nevsehir, Bursa'da programlari tamamlamistik. Biz bu sessiz devrimin kurumsal hafiza olarak nasil gerçeklestigini, neler yaptigimizi, bütün bunlarin her birini burada vurgulayacagiz. 20 yillik serüvenin, daha önceki hayatin, alismaya alistigimiz bazi konularin her birini detaylica irdelemeye, incelemeye çalisacagiz. Bütün gönüldaslarimla bunlari paylasmaya gayret edecegiz. Teskilatlarimizda çay getiren kardesimizden Sayin Cumhurbaskanimiza varincaya kadar bu zincirin birbirinden daha az önemli olmayan halkalariyiz. Bütün bu kardeslerimle karsilikli bu konulari konusacagiz. Varsa sorular, elestiriler, tavsiyeler, öneriler, onlari da degerlendirmis olacagiz." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile