AK Parti Mahalle Baskanlari, Battalgazi'deki Yatirimlari Inceledi

AK Parti Mahalle Baskanlari, Battalgazi'deki Yatirimlari Inceledi

AK Parti Mahalle Baskanlari, yapimi devam eden ve yapilmasi hedeflenen proje alanlarini gezdi.

AK Parti Mahalle Baskanlari, Battalgazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen, yapimi devam eden ve yapilmasi hedeflenen hizmet ve yatirimlari üstü açik tur otobüsü ile gezerek yakindan tanima firsati buldu. Yatirim ve hizmetlerin bas mimari olan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in eslik ettigi hizmet turu gezisine katilan mahalle baskanlari, takdire sayan bulduklari yatirimlardan ötürü Güder’e tesekkürlerini iletti.

“Battalgazi’yi güzel yarinlar bekliyor”

Battalgazi’yi güzel yarinlarin bekledigini belirten Çolakli Mahallesi Baskani Nadim Genç, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, Battalgazi’deki yatirimlari kat kat arttirdi. Ilçemizi birbirinden degerli yatirim ve hizmetlerle bulusturdu. Battalgazi’yi güzel yarinlar bekliyor. Hizmet ve yatirimlarindan ötürü tesekkürlerimi iletiyorum. Rabbim yar ve yardimcisi olsun” dedi.

Basharik Mahalle Baskani Mevlüt Karakas ise, “Baskanimizin yaptigi hizmetleri gezdik ve gördük. Battalgazi Belediyemiz hakikaten çalisiyor. Hepsi taktire sayan çalismalar. Birçok alanda çok güzel projelere imza atmislar. Özelikle MORMAS’ta yapilan çalismalar benim çok hosuma gitti. Diger tesisleri de yerinde gördük. Vatandaslarimiza tek tavsiyem var. Battalgazi Belediyemizin sosyal tesislerinden mutlaka yararlansinlar. Bu hizmetlerden dolayi kendisine çok tesekkür ederim” seklinde konustu.



“Bu hizmetleri çevremize anlatalim”

Battalgazi’de 2.5 yillik zaman zarfi içinde güzel hizmetlere imza atildiginin altini çizen AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Sizler AK Parti Teskilatimizin Malatya’daki eli, ayagi, gözlerisiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu hizmetleri yerinde gördünüz ve vatandaslarimiza anlatacaginizi düsünüyorum. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’den Allah razi olsun. 2.5 yillik zaman zarfi içinde yani göreve geldigi günden itibaren güzel hizmetlere ve yatirimlara imza atiyor. Bizlerin üzerine düsen görev ise bu hizmetleri vatandaslarimiza aktarmak. Tekrardan baskanimiza tesekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

“Hizmet ve yatirimlarimizi saymak ile bitmez”

Battalgazi’de iz birakan çalismalara imza attiklarinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Öncelikle sunu ifade etmek istiyorum ki, AK Parti’nin hangi kademesi olursa olsun, o

kademede görev yapmak ayricaliktir. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde yol yürüdügümüz için hepimiz sansliyiz. Battalgazi Belediyesi olarak 24 Ocak’ta yasadigimiz deprem ve pandemiye ragmen yatirimlarimizda hiz kesmedik. Ilçemize çok ciddi yatirimlar gerçeklestirdik. Bizim Battalgazi’ye hizmet ve yatirim sözümüz var. Battalgazi’ye yaptigimiz hizmetleri saymaya kalksak, emin olun uzun saatlerimizi alir. Battalgazi’mize en güzel hizmetleri sunmak, bizim boynumuzun borcudur. Hizmet ve yatirimlarimizin birçok yerel yönetimler tarafindan örnek alinmasinin alt yapisinda, istisare kültürünü canli tutmamiz ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz yatiyor. Suan ilçemizi gezdiginiz zaman her kösesinde ayri bir çalismanin oldugunu göreceksiniz. Su konunun özellikle üzerinde durmak istiyorum; ilçemizde iz birakan çalismalara imza atiyoruz. Günün her saatinde sahadayiz ve hemserilerimizle birlikteyiz. Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde Battalgazi’mizde bir eser siyaseti felsefesiyle çalisiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile