AK Parti Malatya Adayi Sami Er Arapgir Halkiyla Bulustu

AK Parti Malatya Adayi Sami Er Arapgir Halkiyla Bulustu

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, seçim gezileri kapsaminda baba ocagi Arapgir halkiyla bulustu. Vatandaslar tarafindan giriste cosku ile karsilanan Er, “Tecrübelerimize dayanarak insallah geçmiste yaptigimiz hizmetlerin 3-5 kat fazlasini yapacagiz” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi gezilerine hiz veren AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er’in son duragi baba ocagi Arapgir ilçesi oldu. Ilçe girisinde adaklar kesilerek sevinçle karsilanan Sami Er’e hemserilerinden büyük ilgi vardi.

Ilçedeki programlar çerçevesinde ilk olarak AK Parti Arapgir Ilçe Belediye Baskan Adayi Çetin Özdemir’in seçim ofisi açilisina katilan Sami Er, burada yaptigi konusmada yaklasan yerel seçimlerde kendisine ve Arapgir adaylarina destek istedi.

Programda ilk olarak söz alan AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören sirin bir ilçe olan Arapgir’in AK Parti hükümetleri döneminde eser ve hizmetlerinden her zaman nasibini aldigini ifade ederek, “Hani derler ya tarlada izi olmayanin harmanda yüzü olmazmis. Elhamdülillah bizim tarlada izimizin olduguna inaniyoruz” dedi.



Arapgir’e yapilan yatirimlardan da bahseden Gören, dogalgazin ilçeye getirildigini ve suanlar da yüzde 60 oraninda kullanim oldugunu söyleyerek bunu kisa sürede yüzde 100’lere çikarmak hedefinde olduklarini dile getirdi. Yine Arapgir’in alt yapisi, içme suyu ishale hattinin degisimi, aritma tesisi gibi hizmetleri de tamamlandigini ifade eden Gören, Arapgir’in bu seçimlerde Cumhur Ittifaki olarak AK Parti’yi rekor oyla sandiklarda destekleyeceklerine inandigini ifade etti.



“Sizlerle birlikte önemli isler yapacagimizi umuyorum”

Daha sonra söz alan AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er de dogup büyüdügü ve lise ögrenimine kadar kaldigi baba ocaginda olmaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek, yaklasan seçimler nedeniyle hemserilerinin büyük destegini alacagindan süphesinin olmadigini dile getirdi. 1993 yilinda belediyecilige basladiginin altini çizen Sami Er, “Cumhurbaskanimizin o efsane belediyecilik ruhu ile o dönem bizimde belediyecilik hayatimiz basladi.

Allah’a hamd olsun uzun süredir belediyeciligin tüm alanlarinda görev almis bir kardesiniz olarak Malatya’da da sizlerle birlikte önemli isler yapacagimizi umuyorum” dedi.



Göreve geldiklerinde Büyüksehir Belediyesi olarak ilçelerde de önemli hizmetlere imza atacaklarini ifade eden Er, Arapgir’de de Çetin Özdemir’in halkin teveccühü ile göreve gelmesi sonucunda uyum içerisinde çalisarak merkezi hükümetin de destekleri dogrultusunda hizmetlerini Arapgirlilerle bulusturacaklarini söyledi.



Arapgirlilerin destegini her zaman hissettiklerini belirten Er, “31 Mart’ta bir oy bizlere, bir oy Çetin Özdemir’e insallah. Bunu sizlerden israrla talep ediyorum. Cumhurbaskanimiz bizi sizlere emanet etti, sizlerin de bu emanete sahip çikacagina kuskumuz yok” ifadelerini kullandi.

Sami Er, muhtarlarla bir araya geldi

Konusmalarin ardindan AK Parti Arapgir Ilçe Belediye Baskan Adayi Çetin Özdemir’in seçim irtibat ofisi dualarla açildi. Açilisin ardindan AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören ile Arapgir Muhtarlar Dernegi Baskani Özgür Çataltas ve muhtarlarla bir araya gelen Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, burada da göreve geldiklerinde Arapgir ve Malatya için yapacaklari hizmetlerden bahsetti.

Ziyaretlerinde özellikle muhalefet partilerinin seçmenlerinin de destegini aldiklarini belirten Er, “Bizim geçmiste Malatya’da yaptigimiz hizmetleri, çalismalari bilenler bizlere destegini açikliyorlar” dedi.



Geçmiste yaptiklari hizmetleri her alanda daha da arttirarak Malatya’ya hizmet edeceklerini vurgulayan Sami Er, “Tecrübelerimize dayanarak Insallah geçmiste yaptigimiz hizmetlerin 3-5 kati fazlasini yapacagiz. Özellikle kirsal mahallelerimizde, tarimla ugrasan halkimizin zorluklarla karsilasmamasi adina yayla ve tarim alanlarina giden yollari yapacagiz” diye konustu.



Muhtarlarla bulusmasinin ardindan AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören, Arapgir Belediye Baskan Adayi Çetin Özdemir, Ilçe Baskani Kamil Inbasi ve teskilat üyeleri ile Arapgir Kaymakami Fikri Badioglu’nu makaminda ziyaret eden Sami Er, ilçedeki tüm esnaflari da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Gün sonunda ziyaretlerine iliskin degerlendirmelerde bulunan Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, “Bugün dogup büyüdügüm kendi ilçem Arapgir ilçemizdeydik. Sabah coskulu karsilamalari için hepsine tesekkür ediyorum. Sonrasinda hemserilerimizle, esnaflarimizla, muhtarlarimizla hemhal olduk, sorunlarini dinledik, taleplerini aldik. Insallah göreve geldigimizde kendilerine neler yapabilecegimizi, köylerimize, ilçemize ne tür hizmetler getirecegimizi konustuk” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile