Ak Parti Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

MALATYA - AK Parti Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gezi Parkı olaylarının nasıl organize edildiği, nasıl kaos yaratılmaya çalışıldığı ve gelişen Türkiye'nin önünün nasıl kesilmek istendiğinin teşkilatları tarafından çok iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin gelişmesinin ve büyümesinin birilerini rahatsız ettiğini belirten Çakır, burada çok dikkatli olmaları ve milletin buna izin vermemesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise siyasetin temel amacının insanın mutluluğu ve refahı olduğunu belirtti.

Ülkede şiddet, terör, kaba kuvvet, can almak ve kan dökmenin artık insanların kendisini ifade etme biçimi olmaması gerektiğini kaydeden Tüfenkci, insanların taleplerini demokratik yollarla dile getirmeleri gerektiğini söyledi.

Demokratik yollardan gelen hükümetlerin darbelerle gitmesine karşı olduklarını ifade eden Tüfenkci, şunları söyledi:

"Bu anlamda Mısır'da yapılan darbeyi AK Parti Malatya teşkilatları olarak şiddetle kınıyoruz. Mısır'da halkın kendi iradesine sahip çıkacağına da inancımız tamdır. Oradaki darbeye imrenip de buralarda ah vah edenleri de şiddetle kınıyoruz."

Toplatı, Gezi Parkı olaylarına ilişkin sinevizyonun sunulmasının ardından basına kapalı devam etti. Toplantıya, ilçe ve belde belediye başkanları ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile