Ak Parti Malatya Milletvekili Fındıklı'dan Açıklamalar

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Bu ülkenin böğrüne saplanmış, kalbine saplanmış ve ayağına saplanmış, koluna saplanmış ne kadar paslı çivisi var ise, bu çivilerden bu milleti kurtaracağız" dedi

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Bu ülkenin böğrüne saplanmış, kalbine saplanmış ve ayağına saplanmış, koluna saplanmış ne kadar paslı çivisi var ise, bu çivilerden bu milleti kurtaracağız" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, parti binasındaki geleneksel halk gününe katıldı. Toplantı öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, "Bugüne kadar milletvekillerimiz parti programına uydular. Bizi yalnız bırakmadılar. Hafta sonları tüm teşkilatlarımızı ziyaret etmekteyiz. Yarın itibariyle 4 milletvekilimizde Malatya'ya gelerek çalışmalara katılacaklardır. Milletvekillerimizin davulla karşılanması söz konusu olmadığı için gelişlerini bazı art niyetliler fark etmiyor" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Biz iş yapmaya geldik. Malatya'nın hak ettiği seviyeye ulaşmasını istiyoruz. Malatya'da en önemli sorunun işsizlik olduğunu biliyoruz. Yeni yatırım alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün Organize Sanayi Bölgesindeki yeni yatırımcıların tesislerini gezdim. Malatya'da yeni bir tesis 160 işçiyi önümüzdeki hafta alıyor. Bu tesis 150 işçi ile başladığı faaliyetini 400'e çıkardı. Bu tesisimiz 1 yıl içinde bin 500 işçi istihdam edecek. Problemleri omuz omuza el
birliği ile çözmek zorundayız. Televizyon camlarının arkasına geçip, ahkam kesmekle Malatya yol almıyor, çalışanı taşlamakla da Malatya yine yol almıyor. Önce yapılanı takdir edeceksiniz, ondan sonra eksik kalanlar içinde destek olacaksınız. Ama biz biliyoruz, televizyon camlarını arkasında kalanlar, şov yapanlar bu memlekette taş üzerine taş koymadılar, Darende yolunda dağları dilemediler, hizmet üretmediler" ifadelerini kaydetti.
Erkenek'te bin 800 metre uzunluğunda bir tünel yapılması çalışmasının da yürütüldüğünü söyleyen Fındıklı, Malatya'daki çalışmalarla ilgili olarak Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı ile 3 Nisan günü Malatya'daki çalışmaları yerinde inceleyeceklerini kaydetti.
Fındıklı şunları söyledi:
"Türkiye önemli bir dönemece girdi ve önemli bir dönemeçten geçiyor. Türkiye'nin demokratikleşme çalışmaları devam ediyor. Ülkenin ne kadar paslı çivi varsa, bu ülkenin böğrüne saplanmış, kalbine saplanmış ve ayağına saplanmış, koluna saplanmış ne kadar paslı çivisi var ise, bu çivilerden bu milleti kurtaracağız."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile